Organizers

Ik ga op reis en ik neem mee: een auto organiser! Tijdens lange autoritten neem je graag van alles mee om je kindje te vermaken. Een auto organiser mag dan absoluut niet ontbreken! Een auto organiser bestaat uit handige vakken. Hierin kun je speelgoed, boekjes, een speentje en een flesje bewaren zodat je kleintje alles binnen handbereik heeft tijdens de rit. Relaxed reizen dus voor ouder en kind! Bovendien blijft de achterbank netjes opgeruimd en wordt de achterkant van de voorste autostoel beschermt tegen vuil en beschadigingen.

6 producten

 1. Safety 1st Auto Organiser
  Safety 1st Auto Organiser
  Waardering:
  0%
  8,95 €
 2. A3 car organizer met tablethouder
  A3 Car Organizer Met Tablethouder
  Waardering:
  0%
  17,95 €
 3. Cabino Auto Organiser
  Waardering:
  0%
  6,99 €
 4. Dusq Organizer Canvas Night Black
  Dusq Organizer Canvas Night Black
  Waardering:
  0%
  99,00 €
 5. Dusq Organizer Canvas Sunset Cognac
  Dusq Organizer Canvas Sunset Cognac
  Waardering:
  0%
  99,00 €
 6. Dusq Organizer Canvas Cloud Grey
  Dusq Organizer Canvas Cloud Grey
  Waardering:
  0%
  99,00 €

6 producten

Favoriet voor op reis: een auto organiser!

Een autostoel organizer is universeel en past hierdoor in iedere auto. Dankzij de handige klittenbandsluiting is de autostoel organizer gemakkelijk op te hangen aan de bijrijders- of bestuurdersstoel.

Auto organiser online kopen

Heb je een geschikte auto organiser gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan veilig en eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 15:00, dan heb je de auto organiser de volgende dag in huis!

Wil je de autostoel organizer eerst in het echt bekijken en uittesten? Breng dan een bezoekje aan ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoel organizer het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!