Autostoelbeschermers

Een autostoelbeschermer is een echte musthave voor ouders met kindjes van 0 tot 15 maanden. Deze kindjes worden namelijk achterwaarts in de auto vervoerd. De autostoelbeschermer zorgt ervoor dat de bekleding van de achterbank niet vies wordt of beschadigt. Een autostoelbeschermer is universeel en past in vrijwel iedere auto. In de autostoelbescherming zitten uitsparingen verwerkt waardoor het gebruik van een isofix autostoel geen enkel probleem is.

7 producten

 1. Cabino Autostoelbeschermer Zwart
  Waardering:
  0%
  19,99 €
 2. Doona Zetelbeschermer
  Waardering:
  0%
  14,90 €
 3. Recaro Autostoelbeschermer Eco Leather Black
  Waardering:
  0%
  19,95 €
 4. Maxi-Cosi Back Seat Protector
  Waardering:
  0%
  25,00 €
 5. Safety 1st Achterbank Beschermer
  Waardering:
  0%
  14,95 €
 6. Cabino Antislipmat / Beschermmat
  Waardering:
  0%
  9,99 €

7 producten

Autostoelbeschermer: onmisbaar accessoire voor onderweg!

Zodra je kindje overgaat naar een vervolgstoel en voorwaarts wordt vervoerd, kan je de autostoelbeschermer blijven gebruiken. De autostoelbescherming is namelijk anti-slip en zorgt ervoor dat de autostoel minder beweegt. Ideaal voor bijvoorbeeld groep 2/3 autostoelen die geen isofix aansluiting hebben. Je bevestigt de autostoelbeschermer aan de hoofdsteun van de achterbank.

Autobeschermer online kopen

Heb je een geschikte autostoelbeschermer gevonden en wil je graag een bestelling plaatsen? Dat kan veilig en eenvoudig via onze webshop. Bestel je voor 15:00, dan heb je de autostoelbeschermer de volgende dag in huis!

Wil je de autostoelbeschermer liever eerst in het echt bekijken en uittesten? Breng dan een bezoekje aan ons autostoelen testcenter in Megastores Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Onze product experts staan graag voor je klaar en laten je zien hoe je de autostoelbeschermer het beste kunt gebruiken. Je kunt hier rekenen op een goede service en natuurlijk extra veel voordeel!