Z8 babykleding

Shop de leukste babykleding van Z8 bij Baby & Tiener! Boxpakjes, shirtjes, broekjes en nog veel meer, we hebben het allemaal voor jouw kleine lieverd. De babykleding collectie kenmerkt zich door gebruik van soepele en duurzame materialen en een perfecte pasvorm. De vrolijke, unieke printjes met aandacht voor detail zijn dan ook kenmerkend voor Z8.

Z8 babykleding  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Comfortabele babykleding van biologisch katoen

De babykleding collectie van Z8 is gemaakt van een combinatie van zacht, biologisch katoen en lycra. Dit maakt dan ook dat elk artikel comfortabel zit voor jouw kindje, ideaal! Doordat de babykleding van Z8 duurzaam geproduceerd is, draag jij bij aan een mooiere wereld voor jezelf en een goede toekomst voor jouw kleintje!

Welke kledingmaat moet ik hebben?

Je wilt nieuwe kleertjes kopen voor je kleintje of een leuk cadeautje halen voor je pasgeboren familielid, maar hoe kies je nou de juiste kledingmaat? Wij helpen je daar graag bij!

Bij babykleding is de maat eigenlijk erg gemakkelijk vast te stellen. De kledingmaat is namelijk gelijk aan de lengte van je kindje in centimeters, ideaal! Om het nog wat makkelijker te maken kun je in onderstaande tabel eenvoudig aflezen welke kledingmaat bij welke leeftijd past. Dit kan per kindje afwijken.

De Newborn kledingcollectie van Z8 is verkrijgbaar in maat 50 t/m 74.

Maattabel babykleding

Z8: het merk

In 2004 is Z8 kleinschalig begonnen met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Dit was al gauw een succes en zo werd de collectie ieder half jaar uitgebreid. In 2006 kwam dan ook de eerste complete collectie babykleding op de markt. De vraag naar grotere maten werd groter dus lanceerde Z8 in 2008 de nieuwe kinderkleding collectie. Inmiddels is Z8 uitgegroeid naar een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar.

Wist je dat Z8…

… gevestigd is in Leeuwarden (Friesland)

… van origine een Nederlands kinderkledingmerk is

… een geheel eigen stijl heeft en zich kenmerkt door kwaliteit en het oog voor detail

… in 2004 gestart is met de verkoop van 5 verschillende kleuren basic shirtjes

… in 2006 de eerste complete collectie babykleding op de markt bracht

… in 2008 de eerste kinderkleding collectie lanceerde

Z8 babykleding kopen

Heb jij een leuk setje kunnen vinden voor jouw kleintje? Je kunt de kleding eenvoudig en veilig online bestellen in onze webshop! Hier vind je onder andere zachte shirtjes en broekjes van soepele stoffen, comfortabele boxpakjes, hippe jurkjes met leuke bijpassende leggings en accessoires en nog veel meer!

Wil je de Z8 babykleding collectie liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Naast babykleding van Z8 kun je hier ook babykleding collecties bekijken van o.a. Feetje, Dirkje, Noppies en Quapi.