Betalen


Betaalmogelijkheden

iDealiDeal
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, Friesland Bank, SNS Bank, ASN Bank, Van Lanschot of Triodos Bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hierdoor rekent u af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een betaalmethode, hier vinkt u iDeal en vervolgens uw bank. Na het controleren van uw bestelling en wanneer u op 'bestelling plaatsen' klikt, opent er zich een scherm in de vertrouwde omgeving van uw bank. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Voor meer informatie over iDeal klikt u op: iDeal. Betalen via iDeal is de snelste oplossing aangezien de betaling direct verwerkt wordt. Voor betalingen via iDeal worden géén extra kosten berekend.

MisterCashBancontact / MisterCash
Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor uw klant. Op de betaalpagina selecteert men Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de klant zijn eigen bank selecteren. Hierna komt hij terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving en kan hij inloggen. In het vervolgscherm kan hij vervolgens zijn betaling voltooien.

CreditCardCreditCard
Heeft u een Visa of MasterCard, dan kunt u betalen via de optie CreditCard. U kunt uw creditcard gegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Steekproefsgewijs worden er creditcard betalingen gecontroleerd met hoge factuurbedragen, dit kan enige vertraging in de verwerking van uw order opleveren. Deze controle doen wij om de veiligheid van uw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen. Bij deze methode wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.

OverboekingOverboeking
Vooruitbetaling via een overboeking per internetbankieren of een overschrijvingskaart. U maakt het eindbedrag van uw bestelling over op het bankrekeningnummer van ons betaalsysteem Buckaroo. Zodra de betaling hier binnen is wordt uw bestelling definitief verwerkt en verzonden. Let op: bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is, dit is afhankelijk van de snelheid van de verwerking bij de banken onderling. Hierdoor kan de levertijd dus afwijken van de indicatie welke op de productpagina genoemd wordt.

PayPalPayPal
Met PayPal kunt u makkelijk, veilig en snel betalen, u verricht namelijk uw betaling zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met ons, deze zijn namelijk alleen bekend bij PayPal. Wilt u meer informatie over PayPal dan klikt u op: PayPal. Uw betaling via PayPal wordt direct verwerkt. Bij deze methode wordt € 0,99 aan administratiekosten in rekening gebracht.

Achteraf BetalenAchteraf Betalen
Bij Achteraf betalen ontvangt u na verzending van uw bestelling een betalingverzoek per email met een betaaltermijn van 14 dagen. De minimale orderwaarde van een bestelling is € 15,-, de orderwaarde van een eerste bestelling bedraagt max. € 150,-. De orderwaarde van een tweede Achteraf betalen bestelling bedraagt max. € 300,-. Bij deze methode wordt € 2,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Bel voor vragen Multifactor op tel. 0900-6858400.

Baby BetaalplanBaby Betaalplan
Flexibel betaalgemak met Baby&Tiener Betaalplan. Met mijnbetaalplan al je aankopen gespreid betalen: beslis zelf welke aankopen je gespreid wilt betalen, beslis zelf hoe lang je wilt spreiden (1-60 maanden), beslis zelf hoeveel je wilt betalen per maand. En wat je hebt terugbetaald kun je weer opnieuw gebruiken. Wilt u meer informatie over de Baby&Tiener Betaalplan dan klikt u op: Baby&Tiener Betaalplan.


naar boven

Veilig betalen

Uiteraard willen wij uw betaling snel en veilig verwerken, daarom vragen wij u om een aantal gegevens. Natuurlijk worden de door u verstrekte gegevens vertrouwelijk behandeld en is uw privacy optimaal beschermd. Veiligheid staat voorop tenslotte. Daarom wordt u, na het plaatsen van uw bestelling, doorgestuurd naar een beveiligde pagina van ons betaalsysteem Buckaroo welke de transactie veilig en snel afhandeld.

naar boven

Een kortingscode gebruiken

Heeft u een kortingscode of voucher in uw bezit dan kunt u deze tijdens uw bestelling inwisselen. Dit kan in het winkelmandje, in het veld 'Kortingscode'. Klik vervolgens op 'Kortingsbon gebruiken', de korting wordt direct verrekend. Mocht de kortingscode niet (meer) geldig zijn, dan wordt dit getoond door middel van een melding in het scherm.

naar boven

Is mijn betaling gelukt?

Wanneer u een bestelling met iDeal betaald, bevestigd u de betaling in de vertrouwde betaalomgeving. Is de betaling gelukt, dan verschijnt er een scherm met daarin de bevestiging. Wij raden u aan een afdruk te maken van deze bevestiging ten behoeve van uw eigen administratie. Tevens kunt u zelf inloggen bij uw bank en uw rekeningoverzicht bekijken om er zeker van te zijn dat de betaling is gelukt. Heeft u de betaling middels creditcard uitgevoerd dan kunt u er zeker van zijn dat het bedrag van uw creditcard wordt afgeschreven nadat u alle gegevens correct heeft ingevuld op de beveiligde pagina. Ook hierbij raden wij u aan om bij uw maandelijkse creditcard overzicht te controleren of het juiste bedrag is afgeschreven. Als u de betaling via internetbankieren heeft overgeboekt, is de betaling binnen 1 á 2 dagen bij ons bijgeschreven. Bij een overschrijving middels een overschrijvingskaart, zal dit vermoedelijk langer zijn. Hierdoor kan de levertijd dus afwijken van de indicatie welke op de productpagina genoemd wordt. Om een onnodige extra vertraging te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk ten allen tijde het referentienummer te vermelden bij uw betaling. Wanneer u een bestelling met PayPal betaald, bevestigd u de betaling in de vertrouwde betaalomgeving. Is de betaling gelukt, dan verschijnt er een scherm met daarin de bevestiging. Wij raden u aan een afdruk te maken van deze bevestiging ten behoeve van uw eigen administratie. Tevens kunt u zelf inloggen bij PayPal en uw rekeningoverzicht bekijken om er zeker van te zijn dat de betaling is gelukt. Bij twijfel of uw betaling wel gelukt is, kunt u altijd contact met ons opnemen.

naar boven

Een kopie factuur

Zodra uw bestelling is verstuurd ontvangt u de factuur altijd per e-mail, op het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling. Hierop staan de aankoopbedragen vermeld en het BTW-bedrag. De factuur dient tevens als garantiebewijs, bewaar deze dus goed. Als uw bestelling in deelleveringen is uitgeleverd ontvangt u ook meerdere facturen. Wanneer u geen factuur heeft ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen voor een kopie factuur.

naar boven