iCandy

iCandy

iCandy kinderwagen: ultiem design

Iets dat u veel gebruikt, mag er ook wel mooi uitzien. Tenminste, dat is de filosofie van iCandy. Dit merk, dat vooral bekend staat om de iCandy kinderwagen, is een Brits familiebedrijf dat al in de jaren '30 werd opgericht. Destijds was het een merk dat zich vooral richtte op de moderne ouder en door de jaren heen is dat eigenlijk niet veranderd. Inmiddels is de kern van het merk samen te vatten in de kernbegrippen functionaliteit, design, vernieuwing en veiligheid. Uitstraling telt, veiligheid is minstens zo belangrijk. Om de kernwaarden van het merk te waarborgen, wordt de kinderwagen van iCandy alleen verkocht via speciaal geselecteerde dealers.

Baby & Tiener is zo'n geselecteerde dealer. Bij ons kunt u terecht voor verschillende modellen van de iCandy kinderwagen.

Speciale aanbiedingen kinderwagen van iCandy

Baby & Tiener verkoopt verschillende modellen kinderwagens van iCandy. Denk bijvoorbeeld aan de Peach Jogger, de Apple 2 Pear en de Peach 3. Ook interessant zijn de speciale Package Deals, waarbij u extra korting krijgt op bepaalde combinaties. Deze package deals zijn beperkt verkrijgbaar. Houd de pagina dus in de gaten voor de laatste updates en grijp altijd snel uw kans. Ook zonder speciale aanbieding kunt u bij Baby & Tiener rekenen op de scherpste prijs. Wij bieden namelijk een laagste prijsgarantie. Als u een bepaalde kinderwagen van iCandy elders goedkoper vindt, laat het ons dan zeker even weten!

Blijf op de hoogte

Baby & Tiener is dé specialist op het gebied van baby's en kinderen. Wij bieden niet alleen een groot assortiment en een goede, snelle service, maar hebben ook regelmatig bijzondere acties. Wilt u op de hoogte blijven van deze acties? Dan kunt u ons volgen via sociale media als Facebook, Twitter, YouTube en Pinterest, maar u kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de beste aanbiedingen.