Wipstoelen

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 89

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 89

Wipstoel: veilig en comfortabel voor baby’s

Baby's kunnen vaak nog niet zelfstandig zitten. Dat wil echter niet zeggen dat ze het niet hartstikke gezellig vinden als ze ook mee kunnen 'doen'. Bijvoorbeeld aan tafel, bij de visite of gewoon tijdens het eten. Een kinderstoel is in die eerste periode vaak nog niet geschikt, een wipstoel daarentegen wél. Een baby wipstoel is een handig stoeltje, dat een beetje heen en weer kan wippen. Je kunt jouw kindje veilig in de wipstoel plaatsen, bijvoorbeeld met behulp van een 3-punts gordel. De wipstoel kan vervolgens vast worden gezet, maar je kunt het ook in de schommelstand zetten. Gebruik je de wipstoel even niet, dan klap je deze in een handomdraai in en bergt u het ergens op. Een wipstoel neemt bijna geen ruimte in beslag en kan dus ook gemakkelijk mee worden genomen.

Baby wipstoel van diverse topmerken, waaronder de Chicco wipstoel en de Nuna wipstoel

Een wipstoel kopen klinkt eenvoudig en dat is het ook. Dat wil echter niet zeggen dat je niets te kiezen hebt. Baby & Tiener biedt een breed assortiment baby wipstoeltjes aan. Zo kun je bij ons terecht voor wipstoeltjes van topmerken als Bumbo, Cabino, Nuna, Lief! Lifestyle, Childhome en X-Adventure. De Nuna wipstoel is ontworpen om je baby te laten ontspannen in de baby wipstoel. De zachte schommelende bewegingen zorgen ervoor dat je baby snel ontspannen is. De Nuna wipstoel staat tevens bekend om het stijlvolle ontwerp, zo past de baby wipstoel ook nog goed in het interieur.

Wipstoel aanbiedingen verkrijgbaar in tal van mooie kleuren en stijlvolle ontwerpen

De baby wipstoeltjes zijn daarnaast verkrijgbaar in tal van mooie kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een neutrale wipstoel in antraciet of crème of kies voor een opvallende kleur, zoals roze of paars. Om het kiezen nog makkelijker te maken, bieden we bovendien de mogelijkheid om de wipstoeltjes te sorteren op prijs. Zo geef je aan wat jouw budget is en wij laten zien wat daar de mogelijkheden voor zijn. Baby & Tiener heeft met regelmaat ook leuke wipstoel aanbiedingen. Houd deze pagina dus goed in de gaten, want mogelijk profiteer je van een scherpe wipstoel aanbieding!

Wipstoel kopen in onze babywinkel of in de webshop

Zoals gezegd: bij Baby & Tiener kun je altijd terecht voor een mooie wipstoel. Ben je enthousiast over onze wipstoeltjes en wil je graag een wipstoel kopen? Via de webshop kun je eenvoudig en snel een wipstoel kopen. Elk wipstoeltje wordt tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. Daarnaast kun je bij Baby & Tiener ook vertrouwen op een goede service. Onze klantenservice helpt je bij vragen graag verder. Wil je liever persoonlijk advies over het kopen van de juiste baby wipstoel? Kom dan naar onze babywinkel in Sliedrecht of in Capelle aan den IJssel of neem contact op. Wij staan graag voor je klaar!