34 Artikel(en)

34 Artikel(en)

X-Adventure

Een buggy die anders is dan alle andere buggy's die u ooit gezien hebt; dat is de beste omschrijving van de X-Adventure buggy. De X-Adventure buggy is een lichtgewicht buggy die ideaal is voor het gebruik in de stad. De buggy is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een perfecte combinatie van duurzaamheid en een licht gewicht.

Ook aan comfort is gedacht; uw baby zit volledig beschermd in de X-Adventure buggy. De X-Adventure buggy's zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de leuke Sparkle, verkrijgbaar in het zwart en in ecru. Deze buggy biedt rondom bescherming en heeft een aantal extra opbergvakken voor accessoires.

Voordelige X-Adventure buggy

Ook uw X-Adventure buggy koopt u bij Baby & Tiener. Hier kunt u namelijk niet alleen genieten van een groot assortiment, maar ook van veel voordeel. Naast de regelmatige kortingsacties treft u bij ons altijd vaste lage prijzen. Met speciale aanbiedingen kan de korting nog verder oplopen, tot in de tientallen procenten. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en houd de acties in de gaten!

Naast de X-Adventure buggy kunt u bij Baby & Tiener ook buggy's van andere merken kopen. Selecteer op budget, op speciale kenmerken of op kleur en vind precies de buggy die bij u - én uw kind - past. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij uw thuis afgeleverd wordt, zodat u direct kunt gaan testen!

Veilig bestellen bij Baby & Tiener

U bent voor de aanschaf van uw X-Adventure buggy natuurlijk van harte welkom in onze megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Bestellen via de webshop kan ook en is in veel gevallen misschien wel veel makkelijker. U bestelt in een paar stappen en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel geleverd wordt. Bestelt u voor meer dan €99,99? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. 

Uw bestelling betalen kan vooraf, bijvoorbeeld via iDeal. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw order achteraf te betalen. Daarvoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. In beide gevallen hebt u altijd een bedenktijd van 14 dagen. Zo wordt bestellen wel heel veilig!