32 Artikel(en)

32 Artikel(en)

Boxzakken

Handig: boxzak

Kersverse ouders zullen het kunnen beamen: een baby’tje brengt heel veel spullen met zich mee. Dan is het fijn om een beetje orde te kunnen bewaren. Dat kan bijvoorbeeld met zo'n handige boxzak van Baby & Tiener. Zo'n zak kan gemakkelijk aan de box bevestigd worden en biedt ruimte voor bijvoorbeeld wat speelgoed of kleding. Zo hebt u alles bij de hand, maar ligt het niet in het zicht.

Baby & Tiener biedt een ruim assortiment boxzakken van de topmerken Anel, Jollein en Koeka. U vindt de zakken in verschillende kleuren en met verschillende motiefjes. Zo kunt u kiezen voor een exemplaar dat past bij uw box of uw inrichting. Uiteraard bieden ze allemaal lekker veel opbergruimte.

Boxzak als veelzijdige opruimer

Het belangrijkste voordeel van een boxzak is dat hij erg veelzijdig is. U kunt de zak aan de box bevestigen, maar u kunt natuurlijk ook een exemplaar kopen voor aan het babybedje. Ook daar fungeert de boxzak als handige opberger voor speelgoed en klein materiaal. Als u de zak gebruikt voor benodigdheden voor de baby, dan kan het ook handig zijn om deze mee te nemen als u samen weg gaat. Dan hoeft u niet steeds met meerdere tassen te werken.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van meerdere boxzakken aan de box; u kunt er aan alle kanten eentje plaatsen, of bijvoorbeeld twee aan één zijkant. Zo blijft alles in en om de box netjes, heeft uw baby alle ruimte en bent u klaar voor onverwachts bezoek!

Veilig bestellen bij Baby & Tiener

Een boxzak bestellen is bij Baby & Tiener heel gemakkelijk. Bekijk het assortiment en plaats de zak van uw keuze in uw winkelwagen. Neem direct even de tijd om ook onze andere aanbiedingen te bekijken. Als u namelijk voor meer dan €99,99 bestelt, dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Betalen kan veilig via iDeal. Ook achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. Geef uw voorkeuren aan bij het plaatsen van uw bestelling.

Als uw bestelling voor 15:00 bij ons binnen is, dan zorgen wij ervoor dat die de volgende dag bij u in huis is.