Onderdelen 1 tot 72 van totaal 154

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 154

 

Boxkleden

Boxkleed: altijd volop keuze

Baby's zijn dol op boxkleden; ze zijn lekker zacht, zien er mooi uit en zijn ook nog eens heerlijk om op te draaien, te ravotten en soms zelfs een beetje te slapen. Juist omdat uw baby waarschijnlijk veel tijd door zal brengen op een boxkleed, is het belangrijk om te zorgen voor een exemplaar dat direct aanspreekt. Daarvoor zit u bij Baby & Tiener helemaal goed.

Baby & Tiener is gespecialiseerd in producten voor kinderen van alle leeftijden. Dat begint natuurlijk al bij de babytijd. Voor een boxkleed hebt u bij ons de keuze uit talloze topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Anel, Jollein, Cools, Funnies, Tiamo en Panda. Boxkleden zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen; u heeft al een prachtig kleed voor minder dan €20.

Boxkleed in opvallende kleur

Dankzij het brede assortiment van Baby & Tiener is er altijd wel een boxkleed te vinden dat past bij uw box. Zo kunt u de stijl van uw babykamer of interieur doortrekken in het kleed. Gebruik de kleurenfilter aan de linkerzijkant om uw favoriete kleur te selecteren en bekijk de verschillende mogelijkheden.

Kunt u niet kiezen? Bedenk dan dat het ook heel handig kan zijn om meerdere boxkleden te hebben. Als uw boxkleed dan in de was zit, gebruikt u gewoon het andere exemplaar. Dit hoeft geen aanslag te vormen op uw budget; bij Baby & Tiener kunt u altijd profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Kortingen kunnen wel oplopen tot 50%. Dan heeft u dus twee kleden voor de prijs van één!

Gemakkelijk bestellen

Baby & Tiener beschikt over twee winkels, eentje in Sliedrecht en één in Capelle aan den IJssel. U kunt echter uw bestelling ook gewoon plaatsen in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat deze bij u thuis afgeleverd wordt. Bestellingen vanaf €34,99 bezorgen we bovendien gratis. Dat scheelt u veel moeite én natuurlijk kosten. Betalen doet u veilig via iDeal, creditcard, overschrijving of één van de andere betaalmethoden. Betaalt u liever achteraf? Ook die optie bieden we u graag aan.

Na ontvangst van uw bestelling zorgen wij voor een snelle verwerking. Vanzelfsprekend kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren, als deze toch niet helemaal aan uw wensen voldoet!