Boxen

Kindvriendelijke babybox kopen voor een veilige speelplek

Baby op komst! De zoektocht naar een mooie en veilige babybox kan eindelijk beginnen. Baby & Tiener heeft een ruime selectie babyboxen voor je gemaakt. Een kindvriendelijke babybox van Baby & Tiener is verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en materialen. Zo past de babybox perfect in elke babykamer of woonkamer! De bodem van de babybox is verstelbaar, waardoor de box ook prima dienst kan doen als kinderbox. Wanneer de baby wat groter wordt, is het heel eenvoudig om de bodem van de kinderbox wat lager te zetten.

Babybox met lade voor meer opbergruimte

Een babybox met lade is dé oplossing voor het creëren van meer opbergruimte. Het is niet alleen belangrijk dat een babybox mooi en veilig is, maar ook dat een babybox functioneel is. Kies daarom voor een babybox met lade van Baby & Tiener. Een babybox met lade is praktisch om boxspeelgoed in op te bergen, zodat dit tijdens het slapen of verschonen niet in de weg ligt. Een babybox kopen levert dus ook nog eens extra opbergruimte op!

Inklapbare babybox verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met vele accessoires

Je kunt ook kiezen voor een inklapbare babybox. Een inklapbare babybox is handig in gebruik en creëert ook meer ruimte in huis. Gaan jullie op vakantie? Dan is een inklapbare babybox natuurlijk de ideale oplossing! Naast het ruime aanbod aan babyboxen, heeft Baby & Tiener ook een ruim assortiment aan babybox accessoires. Een kinderbox moet namelijk ook aangekleed worden. Denk bijvoorbeeld aan een zacht boxkleed, een goed boxmatras en een handige boxzak voor bijvoorbeeld het opbergen van boxspeelgoed.

Babybox kopen? Bekijk onze ruime selectie babyboxen in de webshop

Een babybox kopen voor de babykamer is iets waar je maar al te graag naar uitkijkt. Houd bij een babybox kopen wel rekening met de juiste afmetingen en kies voor een babybox die goed past bij de babykamer. Wil je graag een babybox kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop of bezoek onze babywinkel in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Heb je nog vragen over een babybox kopen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten geven je graag advies over de diverse babybox modellen.