Blog - Een combi ledikant: een compacte alles-in-één oplossing voor in de babykamer!

Is er een kleintje op komst maar heb je maar weinig ruimte in de babykamer? Dan is een combi ledikant misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Dit meubel bestaat namelijk uit een baby bed, een commode en een kledingkast in één. Het biedt alle gemakken van een complete babykamer, maar dan in een lekker compact formaat zodat je helemaal niet veel ruimte nodig hebt om je kindje te kunnen verzorgen.

Combi ledikant Memphis

De voordelen van een combi ledikant

Wanneer je een kleine babykamer hebt is een combi ledikant ideaal. Dit bed kan niet alleen worden gebruikt om in te slapen, het wordt ook gebruikt als commode en kledingkast. Meestal worden deze meubels allemaal los van elkaar aangeschaft, maar dit neemt best veel ruimte in beslag. Ruimte die je misschien wel helemaal niet hebt. Met het combi ledikant heb je voldoende ruimte om alle spulletjes op te bergen die je nodig hebt en heb je ook gelijk een fijne en veilige slaapplek voor je kleintje gecreëerd!

Het combi ledikant kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 2,5 jaar. Dit kan doordat de bodem van het bedje versteld kan worden in verschillende posities. Wanneer je kindje net geboren is kan je de bodem op de hoogste stand zetten zodat je er altijd makkelijk bij kan zonder dat je ver hoeft te bukken. Als je kindje wat ouder is en zichzelf gaat optrekken zet je de bodem naar beneden, zodat hij of zij niet zomaar uit het bed kan klimmen.

Fresno: compact en praktisch

Het assortiment van Baby & Tiener Megastore bestaat uit verschillende modellen combi ledikanten, met ieder zijn eigen unieke en fijne eigenschappen. Wanneer je opzoek bent naar een relatief klein combi ledikant is de Fresno perfect. Dit combi ledikant bestaat uit een ledikant met een verstelbare bodem en een commodeblok met twee deurtjes met daarachter legplanken. Het commodeblok kan worden bevestigd aan het ledikant maar kan ook los worden neergezet in de ruimte. Er past precies een aankleedkussen op het blad van de commode, zodat je gemakkelijk je kindje kan verschonen.

Combi Ledikant Fresno Grey   Combi Ledikant Fresno White

Arizona: een meegroei combi ledikant

Arizona is een echt meegroei combi ledikant! Dit is een hele duurzame babykamer keuze omdat je hiermee alvast op de toekomst bent voorbereid. Het bed kan namelijk van baby bed worden omgebouwd tot peuterbed, en later zelfs tot eenpersoonsbed! Het ledikant heeft een verstelbare bodem en wanneer je kindje oud genoeg is om zelf in- en uit het bedje te stappen kan er één spijlenzijde van het bed worden weggehaald. Als je kindje te groot is geworden voor het 60 x 120 cm matras kan het bed zelfs worden omgebouwd tot eenpersoonsbed. Zo kan het bed worden gebruikt tot de volwassen leeftijd.

Combi Ledikant Alaska

Memphis: een stijlvolle eyecatcher voor in de babykamer

Combi ledikant Memphis is een stijlvol en modern baby bedje met heel veel opbergruimte! Het ledikant heeft namelijk een ladeblok met 4 lades om spullen in te kunnen opbergen en daarnaast ook nog een kledingkast met hanggedeelte waar je de kleding voor je kindje netjes in kan ophangen. Onder het ledikant zit ook nog een brede ruime opberglade, waar je bijvoorbeeld speelgoed van je kindje of het beddengoed in kan opbergen. Het ledikant is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er sowieso eentje is die mooi zal staan in de babykamer van jouw kleintje!

Combi ledikant Memphis   Combi ledikant Memphis

Multifunctioneel combi ledikant Alaska

Combi ledikant Alaska bestaat uit een baby bed, bedlades en een losse verschoonopzet om je kindje te kunnen verschonen en aankleden. De bodem van het bed kan versteld worden in 3 posities. Wanneer je kindje oud genoeg is om zelf in- en uit het bedje te stappen kan één spijlenzijde van het bed worden weggehaald. Dankzij het meegeleverde bedhekje kan je kindje alsnog niet zomaar uit het bedje vallen en is het een veilige tussenoplossing voor de overstap naar een groter bed. In de bedlades onder het baby bed heb je ruimte om de essentiële babyspulletjes op te bergen. De verschoonopzet zit los van het ledikant en kan er gemakkelijk en veilig op bevestigd worden zodat je de ruimte hebt om je kindje te verzorgen.

Combi ledikant Alaska

Hopelijk heb je in deze blog genoeg inspiratie kunnen op doen op het gebied van combi ledikanten! Het ene combi ledikant heeft meer ruimte dan het andere, maar het zijn allemaal compacte oplossingen voor in een kleine babykamer waarmee je toch van alle gemakken bent voorzien. Als je de combi ledikanten liever eens in het echt wilt bekijken en wilt zien of het bij jou past, kom dan eens langs in één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 6 december 2021