Blog - Trend alert: Teddy

Teddy stof is ontzettend populair! Niet gek, want de stof is super zacht, voelt fijn aan en ziet er ook nog eens heel gezellig uit. Super leuk voor baby’tjes maar ook voor mama. Ga jij voor een zacht teddy vestje voor je kleintje, een lekkere warme en knuffelbare voetenzak, een stoel voor in de babykamer of een verzorgingstas voor alle essentials? In deze blog lees je alles over de teddy trend en kan je alle fijne teddy producten bekijken!

Teddy stofjes voor je kindje

Teddy stofjes zijn zacht, zien er schattig uit en geven je kindje een fijn geborgen gevoel. Super leuk voor een vestje, maar ook voor een dekentje of voetenzak!

Het Teddy baby vestje van Quapi is ontzettend schattig! Het voelt lekker zacht aan, is geschikt voor zowel jongens als meisjes en heeft een handige sluiting door middel van drukknoopjes. Krijg jij ook gelijk zin om met je kindje naar buiten te gaan bij het zien van dit leuke vestje?

Quapi   Quapi

Een teddy deken voor het opmaken van het baby bedje of een warme teddy wikkeldeken: Jollein heeft een groot assortiment teddy producten in verschillende leuke kleurtjes die jouw kindje lekker warm houden! De teddy dekens zijn ideaal voor in de winter.

Jollein

Wil je ook een lief teddy knuffeltje voor je kindje? Bekijk dan deze trendy lama knuffeltjes van Jollein eens! Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, zijn leuk om mee te knuffelen maar ook heel leuk als decoratie in de babykamer!

Jollein Lama Knuffel

Trendy teddy verzorgingstassen van Studio Noos

Een verzorgingstas is eigenlijk onmisbaar. Hier stop je de spulletjes voor je kindje in die je nodig hebt als jullie samen op pad gaan en je neemt hem overal mee naartoe! De meest populaire tassen van dit moment zijn de Studio Noos Mom Bags. Deze handgemaakte hippe verzorgingstassen van het Nederlandse merk Studio Noos zijn handig in gebruik en super stijlvol! Je kan er moeiteloos alles in meenemen wat je nodig hebt doordat ze lekker groot zijn en door het lange handvat hang je ze ook gemakkelijk aan de kinderwagen. Naast de teddy mom bags bestaat de collectie uit portemonnees, luieretuis en verschoonmatjes. En dat allemaal in dezelfde leuke teddy stof! Zo kan je alle producten met elkaar matchen en ga je in stijl op pad met jouw fijne tas.

Studio Noos

Ook voor jouw kleintje heeft Studio Noos hele leuke tassen in het assortiment! De mini rugzakjes in teddy stof zijn perfect voor je kleintje om mee te nemen naar school of als hij of zij uit logeren gaat.

Studio Noos Rugzak

Teddy in de babykamer

Teddy in de babykamer is super leuk, want zo creëer je een echte eyecatcher! Ga jij voor een fijne en comfortabele schommelstoel van Quax in teddy stof of kies je voor een klein stoeltje voor je kindje? De Quax schommelstoel in teddy stof heeft een warme en gezellige uitstraling, zit comfortabel en bied een heerlijk plekje om je kindje te voeden, te troosten of later een boekje voor te lezen. Extra leuk: de schommelstoel is ook verkrijgbaar in een kleinere maat, speciaal voor kindjes!

Quax schommelstoel

Ook voor nog kleinere kindjes, vanaf een leeftijd van ongeveer 1 jaar, is er een super schattige teddy stoel! De Jollein Teddy Fauteuil Beanbag is een super comfortabel en zacht stoeltje, waarin je kindje heerlijk kan zitten in zijn of haar eigen kamertje. Ook kan je dit stoeltje gemakkelijk in de woonkamer neerzetten, want hij ziet er heel leuk uit!

Jollein Teddy Stoel

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog genoeg teddy inspiratie hebt opgedaan! Welke knuffelzachte teddy spulletjes zou jij kiezen voor je kindje?

Geplaatst op 24 januari 2022