Blog - Op pad met de Joolz 3 in 1 kinderwagen!

Stijlvol, praktisch en compact: met een Joolz 3 in 1 kinderwagen ga je onbezorgd op pad. Een 3 in 1 kinderwagen is een complete set met een kinderwagen frame, een zitje, een reiswieg en een groep 0 autostoel. Dit is ideaal voor als je regelmatig met je kleintje met de auto op pad gaat. Je kan de autostoel gemakkelijk op het frame van de kinderwagen plaatsen en zo ga je moeiteloos even de stad in of boodschappen doen! Je hoeft je kindje niet over te tillen van de autostoel in de reiswieg, hij of zij kan gewoon lekker blijven liggen.

Joolz 3 in 1 kinderwagen

De voordelen van Joolz Day+ kinderwagen

De Joolz 3 in 1 kinderwagen is een Joolz Day+ kinderwagen in combinatie met een groep 0 autostoeltje. De Joolz Day+ is een van de meest populaire kinderwagens van dit moment. Niet zo gek ook, want de wagen heeft een trendy look, is functioneel en rijdt comfortabel over elke ondergrond! Zeker in combinatie met een groep 0 autostoeltje is geen uitdaging te gek met deze prachtige kinderwagen!

Joolz 3 in 1 kinderwagen

De 3 in 1 kinderwagen van Joolz is zeer wendbaar en zelfs heel gemakkelijk met één hand te besturen. Ideaal voor als je even je handen vol hebt. De soepele wendbaarheid van deze kinderwagen is ook ideaal voor in de stad: jij manoeuvreert moeiteloos door alle smalle winkelpaadjes!

De Joolz kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje, in combinatie met de reiswieg en het autostoeltje. De reiswieg kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Het autostoeltje kan wat langer worden gebruikt, tot een maximaal gewicht van 13 kg. Als je kindje uit het reiswiegje is gegroeid kan het zitje op het frame van de Day+ worden geplaatst. Hierin kan je kindje lekker zitten en om zich heen kijken!

Joolz 3 in 1 kinderwagen

Kies je voor de Joolz X Maxi Cosi autostoel of de Cybex Cloud Z autostoel?

De Joolz Day+ kinderwagen kan met verschillende autostoeltjes worden gecombineerd om er een 3 in 1 kinderwagen van te maken. De meest populaire autostoeltjes zijn de Joolz X Maxi Cosi autostoel en de Cybex Cloud Z autostoel.

De Joolz X Maxi Cosi autostoel past perfect bij de Joolz kinderwagen. Dit comfortabele autostoeltje zorgt voor de beste veiligheid voor jouw kleintje en voldoet aan de laatste i-Size veiligheidsnorm. Het autostoeltje is voorzien van een verkleinkussen waardoor je kindje er al vanaf de geboorte goed in past. Het in de zijkanten geïntegreerde memory foam biedt een goede bescherming in het geval van een zijwaartse botsing. Met de Joolz X Maxi Cosi autostoel in combinatie met de Joolz Day+ kinderwagen heb je een stijlvolle complete set!

De Cybex Cloud Z autostoel kan ook worden gebruikt in combinatie met de Joolz Day+ kinderwagen. De autostoel is verstelbaar in 11 verschillende standen, waaronder een ergonomische ligstand. Dit is ideaal voor als je de autostoel op de kinderwagen plaatst, want zo kan je kindje lekker slapen in het autostoeltje! De autostoel is voorzien van een Linear Side-impact Protection Systeem. Dit zorgt ervoor dat de kracht bij een  botsing vanaf de zijkant met 25% wordt vermindert.

Joolz 3 in 1 kinderwagen

Heb jij er al zin in om er deze lente lekker op uit te gaan met je kindje met de Joolz 3 in 1 kinderwagen?

Geplaatst op 9 mei 2022