Blog - Ontdek de boerderij met de Little Dutch Little Farm collectie!

Little Dutch heeft ontzettend leuk speelgoed in allerlei thema's. De Little Dutch Little Farm collectie is volledig gericht op het ontdekken van de boerderij en bevordert de creativiteit en de verbeelding van jouw kleintje optimaal.

Karakteristieke knuffels

De Little Farm-collectie neemt kinderen mee op een vrolijk boerderijavontuur met knuffels die liefde en karakter uitstralen. Boer Jim, gekleed in zijn stoere tuinpak, en Boerin Rosa, met haar schattige jurk en laarzen, worden al snel de beste knuffelvrienden van je kleintje. De boerderijdier knuffels, waaronder het Varken, Schaap, Kip en Koe, voegen een speelse touch toe aan het geheel.

Stimuleert hand-oogcoördinatie en creativiteit

De Little Farm-collectie is niet zomaar een reeks; het is een educatieve en stimulerende ervaring voor kinderen. Elke knuffel, speelgoed en puzzel is ontworpen met aandacht voor de ontwikkeling van kinderen. De verschillende puzzels in de collectie, met niveaus variërend van 4 tot 16 stukken, zijn perfect om de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek van kinderen te verbeteren.

De Little Farm collectie daagt de creativiteit en verbeelding van kinderen uit terwijl ze zich onderdompelen in boerderijavonturen. Of het nu gaat om het verzorgen van de dieren, spelen op de boerderij, of het bedenken van verhalen met Boer Jim en Boerin Rosa, de collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor speelplezier.

Kwaliteit die lang meegaat

Naast het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen, staat Little Dutch bekend om zijn aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De knuffels zijn gemaakt van zacht materiaal dat geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte. Ze blijven niet alleen stevig rechtop zitten maar kunnen ook heerlijk samen met je kleintje rusten.

Speelgoed dat de verbeelding voedt

De Little Dutch Little Farm-collectie omvat ook speelgoed dat de verbeelding van kinderen voedt en hen uitnodigt om de boerderijwereld te verkennen. Van stapelaars tot knuffelpoppen, elk stuk speelgoed is doordacht ontworpen om zowel vermakelijk als educatief te zijn. De stapelaar met een boerderijthema stimuleert de oog-handcoördinatie en fijne motoriek van kinderen op een leuke manier. Met de Little Dutch Little Farm-collectie wordt spelen een betekenisvolle ontdekkingsreis.

Ontzettend veel opties

Bij Baby & Tiener Megastore hebben we ontzettend veel keuze in de Little Farm collectie. Benieuwd geworden? Bekijk onze collectie hier of kom langs in één van onze winkels in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel!

Geplaatst op 4 december 2023