Blog - 5 x de mooiste co sleeper

Een co sleeper is een baby bedje dat tegen je eigen bed aan kan worden geplaatst. Het bedje biedt een veilige en geborgen slaapplek voor je kindje vanaf de geboorte. Er zijn veel verschillende co sleepers, in allerlei soorten en maten. Welke co sleeper past dan het beste bij jou en je kindje? Om de keuze wat makkelijker te maken zetten we in deze blog de mooiste co sleepers voor jou op een rijtje!

Co sleeper

1. Kinderkraft Co Sleeper Neste Up

De Kinderkraft co sleeper Neste Up heeft alles wat je zoekt in een co sleeper! Het aanschuifwiegje kan heel gemakkelijk tegen je eigen bed aan worden geplaatst en kan in 5 verschillende hoogtes worden ingesteld, zodat hij perfect aansluit aan je bed. De co sleeper kan ook in een hellingstand worden geplaatst. Dit is super fijn voor als je kindje last heeft van reflux of verkouden is. Het geeft wat verlichting en zorgt ervoor dat je kleintje makkelijk kan ademhalen.

De zijwand van de Kindekraft co sleeper kan heel gemakkelijk worden opgerold en vastgezet, zodat je bij je kindje kan. Wil je je kindje ’s nachts voeden of troosten? Haal de zijkant weg en je kindje ligt lekker dicht bij je in de buurt!

Kinderkraft Co Sleeper

2. Chicco Co Sleeper Next2Me

De Chicco co sleeper Next2Me is een comfortabele en praktische co sleeper, waarin je kindje ’s nachts lekker dicht bij je in de buurt ligt. De co sleeper kan heel gemakkelijk aan het bed worden vastgemaakt en daardoor ligt je kindje binnen handbereik als je hem of haar wilt troosten of voeden. De zijkant van het wiegje kan worden opengeritst zodat je je kindje kan zien.  

Chicco co sleeper

3. X Adventure Co Sleeper

De X Adventure co sleeper is een heerlijk baby bedje voor na de geboorte van je kindje. Het bedje kan worden gebruikt tot een leeftijd van 6 tot 9 maanden of tot het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Zodra je kindje kan zitten is het tijd om over te stappen op een groter baby bedje.

De co sleeper kan eenvoudig in zes verschillende hoogtes worden versteld, zodat hij perfect aansluit bij je bed. Heeft je kindje last van reflux? Dan kan het bedje een stukje worden gekanteld zodat je kleintje een beetje schuin ligt. De X Adventure co sleeper wordt geleverd inclusief een transporttas. Zo kan je het wiegje ook heel gemakkelijk ergens mee naartoe nemen. Ideaal voor als je een weekendje weg gaat!

X Adventure co sleeper

Quax Co Sleeper Side By Side

De Quax co sleeper Side By Side zorgt ervoor dat jouw kindje ’s nachts lekker dichtbij je kan liggen. De zijkant van het wiegje kan eenvoudig worden losgehaald en zo kan je heel gemakkelijk bij je kindje. Dankzij de wielen aan de onderkant van de co sleeper kan je het wiegje heel eenvoudig verplaatsen.

Quax co sleeper

5. Tutti Bambini Co Sleeper Cozee

Tutti Bambini co sleeper Cozee is een stijlvolle en comfortabele co sleeper, ideaal voor bij jou op de slaapkamer! Dankzij de houten pootjes van het aanschuifwiegje heeft hij een neutrale uitstraling waardoor hij perfect past in iedere ruimte.

Het bedje kan net zoals alle andere co sleepers aan één zijde worden opengemaakt zodat je makkelijk bij je kindje kan. Ook kan het wiegje in een hellingstand worden gezet. Ideaal voor als je kleintje last heeft van reflux. Wil je het bedje ergens mee naartoe nemen? Dankzij de meegeleverde transporttas is dit geen enkel probleem!

Tutti Bambini co sleeper Cozee

Heb jij na het lezen van deze blog een co sleeper gevonden die bij jou past? Je bent ook van harte welkom in één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de verschillende aanschuifwiegjes eens in het echt bekijken en voorzien onze productexperts je graag van persoonlijk advies. Zien we je daar?

Geplaatst op 27 juni 2022