Blog - Mommy Musthave: de tassen van Studio Noos!

Wanneer er een kleintje op komst is ben je natuurlijk druk bezig met alle voorbereidingen voor het babykamertje, het uitzoeken van een mooie kinderwagen en het zorgen dat je voldoende babykleertjes in huis hebt. Maar vergeet jezelf niet, jij wil er natuurlijk ook in stijl bij lopen! Hoe kan dat nou beter dan met een tas van Studio Noos? Dit leuke Nederlandse merk heeft een groot assortiment mom bags, rugtasjes en handige accessoires zoals luieretuis, verschoningsmatjes en portemonneetjes. Leuk voor jezelf in een heerlijk zachte teddy stof of een mooie print, maar natuurlijk toch ook praktisch, want je kan er lekker veel spullen voor je kleintje in meenemen. Zo ga jij in stijl met je kindje op pad!

Studio Noos

De Studio Noos mom bag

De mom bags van Studio Noos zijn praktisch en stijlvol! De tassen zijn lekker groot zodat je er heel veel spullen in mee kan nemen. Handig voor als je met je kindje op pad gaat, maar ook als je zelf ergens naartoe gaat. De tas kan overal voor worden gebruikt!

Dankzij het lange handvat van de tas kan je hem over je schouder dragen, maar hij kan ook over de duwstang van de kinderwagen worden gehangen. Ideaal voor als je met je kindje op pad gaat!

Studio Noos

De Studio Noos mom bags zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen! Het meest populaire model zijn de teddy tassen, gemaakt van heerlijk zachte teddy stof. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals Ecru, Light Grey en Black. Of ga jij voor een meer opvallend panter printje?

Studio Noos

De nieuwste tassen die wij in het assortiment hebben zijn de Puffy Mom Bags. Deze tassen hebben een stoere uitstraling en zijn super leuk voor de komende winter!

Studio Noos Puffy Mom Bag

Bijpassende accessoires

Bij elke tas zijn er handige bijpassende accessoires verkrijgbaar. Zo kan je de set compleet maken met een verschoonmatje, een (luier)etui en een portemonneetje. Het verschoonmatje is praktisch om overal mee naar toe te nemen als je met je kindje op pad gaat. Hiermee creëer je overal een fijne plek waar je je kindje kan verschonen! Het ligt comfortabel voor je kindje en het is hygiënisch. Met het luieretui zorg je ervoor dat je alle losse spulletjes handig bij elkaar kan opbergen. Zo raak je niks kwijt onderweg!

Studio Noos Accessoires

Twinning is winning!

Twinning is winning: hoe leuk is het om samen met je kindje op pad te gaan met bij elkaar passende tassen! De grote teddy mom bags zijn voor kindjes verkrijgbaar als schattige kleine rugtasjes!

Studio Noos

Super leuk voor de eerste schooldag of voor als je kindje ergens gaat logeren. Ga je samen een dagje weg? Je kindje zal het geweldig vinden om de rugtas mee op pad te nemen met zijn of haar eigen spulletjes erin. De rugzakjes zijn verkrijgbaar in een Mini en een Midi maat.

Studio Noos

Shop Studio Noos bij Baby & Tiener Megastore

De Studio Noos tassen en bijpassende accessoires kunnen worden geshopt bij Baby & Tiener Megastore. Je kan de tassen gemakkelijk en veilig bestellen in de webshop, maar je kan ook langskomen in één van onze vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel om het assortiment eens in het echt te bekijken.

Geplaatst op 8 november 2022