Blog - Joolz kinderwagen Hub+ is dé kinderwagen voor in de stad!

Hey city mom, heb jij al kennisgemaakt met de nieuwste Joolz kinderwagen Hub+? Deze kinderwagen is speciaal ontworpen om het gezinsleven in de stad zo aangenaam mogelijk te maken. Zeer wendbaar, smal en compact, maar ook woest aantrekkelijk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Samen vliegensvlug manoeuvreren door de smalste en drukste straten

De Joolz kinderwagen Hub+ heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde rit in de urban jungle. Het vernieuwde frame zorgt er namelijk voor dat jij en je mini me comfortabel en stijlvol door de smalste en drukste straten in de stad kunnen manoeuvreren.  Dankzij de geavanceerde wielvering en extra grote achterwielen genieten jullie van maximaal rijcomfort op iedere ondergrond. 

De kinderwagen is zo ontworpen dat het met één hand kan worden bediend. Super handig, aangezien ouders vaak letterlijk hun handen vol hebben. Met één hand verstel jij eenvoudig de rugleuning, open en roteer je de veiligheidsbeugel of manoeuvreer je soepel door de drukste straten. Bovendien is de kinderwagen slechts 53 cm breed, ideaal voor in het OV of smalle winkelpaden!

First class reizen in de stad dankzij uniek 4 in 1 reissysteem

Dankzij het unieke 4 in 1 reissysteem biedt de Joolz kinderwagen Hub+ een oplossing voor iedere mobiele uitdaging. Gebruik je de Joolz Hub+ kinderwagen met autostoel, reiswieg, wandelwagen of met cocoon? Welke oplossing je ook kiest, reizen in de stad was nog nooit zo comfortabel als met de Joolz kinderwagen Hub+! Ontdek hier alle reisoplossingen van de Joolz Hub+ collectie:

Wist je trouwens dat er levenslang garantie zit op een kinderwagen van Joolz? Met de Joolz Hub+ kinderwagen weet je dus dat je goed zit.

All eyes will definitely be on you, ook in het donker!

De Joolz Hub+ is niet alleen slim, maar ook heel knap. Het unieke design en het zorgvuldige stof- en kleurgebruik maken de Joolz kinderwagen Hub+ een lust voor het oog. De kinderwagen is verkrijgbaar in vier fashionable kleuren, namelijk: Brilliant Black, Classic Blue, Marvellous Green en Gorgeous Grey. All eyes will definitely be on you, ook in het donker! De kinderwagen beschikt namelijk over handige LED-verlichting op het frame, zodat jullie ook in het donker veilig en comfortabel op pad kunnen!

Joolz kinderwagen Hub+

Maak een proefrit met de Joolz kinderwagen Hub+!

Klaar voor een eerste ontmoeting? Breng een bezoek aan één van onze Megastores en ontdek de mogelijkheden van de Joolz kinderwagen Hub+ op ons testparcours! Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!

 

Geplaatst op 21 oktober 2020