Blog - Nieuw: de Joolz Aer+ buggy

Joolz heeft een nieuwe buggy op de markt gebracht: de Joolz Aer+! Deze vernieuwde buggy is een opvolger van de Joolz Aer en is op verschillende vlakken verbeterd zodat het nog leuker en makkelijk wordt om met je kindje op pad te gaan. Maar wat is nou precies het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+? En wat voor unieke eigenschappen heeft deze nieuwe buggy allemaal? Dat lees je in deze blog! Wij vertellen je alles wat je moet weten over de nieuwste buggy van dit moment.

Joolz Aer+ Buggy

De Joolz Aer+ buggy

De Joolz Aer+ buggy is er klaar voor om samen met jou en je kindje op avontuur te gaan! Deze nieuwe buggy is compact, heel gemakkelijk en snel in- en uit te klappen en ultra comfortabel. Hij is gebruiksvriendelijk en mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig. Ook is de buggy duurzaam: hij is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. Het is de ideale buggy voor in de stad, voor een dagje uit of zelfs voor een stedentrip in het buitenland!

Joolz Aer+ Buggy

Wat is het verschil tussen de Joolz Aer en de Joolz Aer+?

De Joolz Aer+ buggy is vernieuwd en verbeterd! Dit zorgt voor nog meer comfort voor jou en je kindje en hierdoor ga je met veel plezier samen op pad. Onderstaand vindt je alle verbeteringen van de nieuwe buggy.

Joolz Aer+ Buggy

Comfortabel en ruim zitje

De Joolz Aer+ buggy is voorzien van een verbeterde stoelvoering en heeft een ultra ruime zitting. Hierdoor zit je kindje heel comfortabel in de buggy en ondersteund het zitje de groei van je kindje. De aangepaste voering in de stoel zorgt voor optimale rug- en hoofd support. Uniek aan de Joolz Aer+ is de lange rugleuning, wat ideaal is voor lange kinderen! Ook is het harnas in de zitting vernieuwd. Het harnas is verstelbaar met één hand en voorzien van een 5-punts click & go gesp. Hierdoor zet je je kindje heel snel en gemakkelijk vast in de buggy.

Joolz Aer+ Buggy

Volledige ligstand 

De rugleuning van de Joolz Aer buggy kan in verschillende posities worden versteld, maar niet in een platte ligstand. De rugleuning van de nieuwe Joolz Aer+ kan daarentegen wel in een platte ligstand worden gezet! De ligstand is namelijk 15 graden vlakker dan het voorgaande model. Hierdoor kan je kindje onderweg lekker een dutje doen wanneer hij of zij moe is.

Joolz Aer+ Buggy

Verbeterd wielontwerp

Het frame en het wielontwerp van de Joolz Aer+ is verbeterd. De wielen zien er anders uit en hebben dezelfde look als de wielen van de Joolz Day+ kinderwagen en de Joolz Geo3 kinderwagen. Dit zorgt ervoor dat jij nog makkelijker manoeuvreert over alle smalle paadjes die je onderweg tegenkomt. Ook zit er meer vering in het frame van de buggy. Dit zorgt voor nog meer comfort en is heel fijn wanneer je over hobbelige weggetjes loopt! Zo ga je ieder avontuur onbezorgd tegemoet.

Heel snel en gemakkelijk in- en uitklappen

Met de Joolz Aer+ buggy ben je binnen no-time klaar om op pad te gaan! Je klapt de buggy namelijk binnen één seconde met slechts één hand in of uit. Zelfs wanneer de kap open is! Wanneer de buggy eenmaal is ingeklapt blijft hij zelfstandig staan. Zo heb je zelf je handen even vrij voor je kindje. De los verkrijgbare bumper bar is bij de Joolz Aer+ ook opvouwbaar. Dit zorgt ervoor dat de buggy ook met de bumper bar heel gemakkelijk kan worden opgevouwen!

Joolz Aer+ Buggy

Eenmaal opgevouwen vormt de buggy een heel compact pakketje, dat je gemakkelijk mee op pad neemt. De buggy is voorzien van een schouderriem, waardoor je hem over je schouder kan dragen. Ook krijg je bij aanschaf van de buggy een gratis reistas, waar je hem netjes in kan meenemen!

Joolz Aer+ Buggy

Bredere boodschappenmand

De boodschappenmand van de Joolz Aer+ buggy is breder dan het voorgaande model. In de boodschappenmand kan je tot 5 kg aan spullen meenemen. Ideaal voor als je even naar de stad gaat, maar ook heel handig om alle essentials voor onderweg in te vervoeren!

Een grotere zonnekap

De zonnekap van de Joolz Aer+ is nog groter dan de zonnekap van de Joolz Aer buggy. De UPF50+ zonnekap van de Joolz Aer+ biedt 25 graden meer zonwering! Hierdoor zit je kindje altijd lekker in de schaduw en wordt hij of zij beschermt tegen het felle zonnetje.

Joolz Aer+ Buggy

Compatibel met LED-verlichting

Ga je ook wel eens wandelen met je kindje wanneer het donker is? Dan is de Joolz Aer+ een echte uitkomst! Er kan namelijk LED-verlichting worden aangesloten op de buggy! Zo zijn jullie ook in het donker goed zichtbaar. De verlichting kan op de buggy worden bevestigd met een eenvoudig kliksysteem. De LED-verlichting voor de buggy is los verkrijgbaar.

Een buggy die geschikt is voor in het vliegtuig

De Joolz Aer+ buggy kan worden opgevouwen tot een heel compact pakketje. Het pakketje is zelfs zo compact, dat hij mee mag als handbagage in het vliegtuig! Ideaal, want zo heb je de buggy altijd binnen handbereik. Je hoeft je geen zorgen te maken over wanneer je de buggy weer terug krijgt na de vlucht, zodra jullie geland zijn kan je je kindje weer in de buggy zetten en zijn jullie er klaar voor om van de vakantie te gaan genieten!

Joolz Aer+ Buggy

Shop de nieuwe Joolz Aer+ buggy

De Joolz Aer+ buggy is verkrijgbaar in 9 verschillende stijlvolle kleuren. Hij kan worden uitgebreid met verschillende accessoires, zodat jij onbezorgd met je kindje op pad kan gaan! Zo is er los een bumper bar verkrijgbaar, voor extra veiligheid en LED-verlichting die kan worden aangesloten, zodat je ook in het donker op pad kan gaan. Zou je de buggy al vanaf de geboorte willen gebruiken? Breidt de buggy dan uit met de compacte reiswieg! Zo kan je de buggy ombouwen tot kinderwagen en heb je er plezier van vanaf de geboorte tot aan de peutertijd.

Ben jij na het lezen van deze blog benieuwd geworden naar de Joolz Aer+ buggy? Je shopt de buggy online of in één van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier staan wij voor je klaar om je alles te vertellen over de unieke eigenschappen van deze nieuwe buggy en kan je hem zelf eens uitproberen op de testbaan. Vouw de buggy zelf in en uit en ontdek hoe makkelijk dit wel niet gaat!

Geplaatst op 27 februari 2023