Blog - How to style: de Jollein Spring Knit collectie

Jollein heeft een nieuwe collectie uitgebracht: de Spring Knit Collectie. Alle producten hebben een mooi golvend breipatroon en super lieve kleurtjes. Wij worden hier heel blij van!  

Jollein Spring Knit Collectie

Fijne basics in trendy kleuren

De collectie bestaat uit fijne basics in 3 verschillende kleuren: Chestnut, Rosewood en Ivory. Het zijn allemaal vrij neutrale kleurtjes, die mooi zijn te combineren in iedere babykamer. De producten uit deze collectie zijn dekentjes, commodemandjes, kruikenzakken en aankleedkussenhoezen. De spulletjes hebben allemaal een klassieke touch door het breipatroon dat is gebruikt, maar ze zijn super trendy door de hippe kleuren!

Fijne basics Jollein Spring Knit Collectie

Rosewood: perfect voor een lief babykamertje

Er zijn ontzettend veel styling mogelijkheden met de kleuren uit de Spring Knit Collectie. Er kunnen veel verschillende looks worden gecreëerd in de babykamer door de kleuren op een bepaalde manier te combineren. Rosewood is een lief roze kleurtje waarmee je het kamertje heel schattig kan stijlen. De kleur is heel mooi om te combineren met houten meubels en rotan accessoires. Zo creëer je een super trendy babykamer die helemaal van nu is!

Jollein Spring Knit Rosewood   Jollein Spring Knit Rosewood

Je kunt natuurlijk kiezen voor meerdere producten van dezelfde kleur uit de Jollein Spring Knit Collectie, maar het is ook heel leuk om de verschillende kleuren met elkaar te combineren! De Chestnut accessoires kunnen heel mooi worden gecombineerd met de Rosewood producten, om de aankleding net wat stoerder te maken.

Jollein Spring Knit Chestnut

Ivory: altijd goed!

De Ivory kleur uit de Jollein Spring Knit collectie kan met alles worden gecombineerd. Met deze kleur kun je elke gewenste stijl creëren, doordat hij met veel verschillende kleuren kan worden gecombineerd. Je kunt de babykamer heel neutraal houden door Ivory producten te combineren met neutraal gekleurde accessoires of je kunt kiezen voor blauwe of groene accessoires om de babykamer een wat stoerdere look te geven. Ivory kan gewoon altijd! En zo’n schattig commodemandje met een gebreid patroontje is toch altijd super handig? Ideaal om op de commode neer te zetten en er wat verzorgingsspulletjes in te doen die je vaak gebruikt. Zo heb je ze altijd dicht bij de hand.

Jollein Spring Knit Ivory Jollein Spring Knit Ivory

Chestnut: een mooie kleur om te gebruiken in een neutrale babykamer

Als je een neutrale babykamer wilt creëren met de Jollein Spring Knit collectie kun je kiezen voor de kleur Chestnut. Deze donkere kleur is vrij neutraal en past mooi in ieder interieur! Kies voor een dekentje, aankleedkussenhoes en commodemandje in deze kleur en maak het geheel af met houtkleurige of rotan accessoires.

Jollein Spring Knit Chestnut Jollein Spring Knit Chestnut | Baby & Tiener Megastore

De wieg of het ledikantje opmaken met een Jollein Spring Knit dekentje

De Jollein Spring Knit dekentjes zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd een dekentje hebt dat bij jou, je kleintje en de temperatuur past! Er zijn wiegdekentjes, ledikantdekentjes en dekentjes gevoerd met fleece, die extra warm zijn.

De wiegdekentjes hebben een afmeting van 75 x 100 cm en passen daarmee perfect in het wiegje. Om het wiegje mooi op te maken kun je het dekentje combineer met een wit lakentje. Zo creëer je een heerlijke geborgen slaapplek voor je kindje. De wiegdekentjes kunnen ook worden gebruikt voor in de kinderwagen, zo houdt je ook onderweg je kindje lekker warm.

Jollein Spring Knit Collectie Ledikant

De ledikantdekentjes hebben een afmeting van 100 x 150 cm en zijn ideaal voor het opmaken van een ledikantje. Ook bij het opmaken van het ledikantje is het leuk om het dekentje te combineren met een mooi lakentje. De ledikantdekentjes van Jollein zijn ook super fijn om te gebruiken als wikkeldeken voor je kindje. Heerlijk om je kindje warm te houden in dit dekentje terwijl je lekker met hem of haar aan het knuffelen bent!

Jollein Spring Knit Collectie Ledikant

Combineer de Spring Knit collectie met de Savannah collectie voor een stoere look

Naast de Spring Knit collectie heeft Jollein pas nog een nieuwe collectie uitgebracht, namelijk de Savannah lijn. Deze collectie bestaat uit lakentjes, een slaapzak, een babynestje en hydrofieldoeken, allemaal met een leuke olifanten print! De kleuren van deze collectie passen perfect bij de Spring Knit collectie en door deze met elkaar te combineren kan je een wat stoerdere look creëren. Combineer bijvoorbeeld een Ivory dekentje met een Savannah lakentje en het bedje van jouw kindje is klaar voor gebruik! 

Jollein Savannah Collectie

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van deze nieuwe collectie als ik. Heel veel plezier met het stijlen van de babykamer met de Jollein Spring Knit Collectie!

Heb jij ook producten van de Spring Knit Collectie in de babykamer? E-mail ons een foto of tag @babyentiener op Instagram. We vinden het super leuk om te zien hoe jij de items in de babykamer gebruikt! 

Geplaatst op 18 oktober 2021