Blog - Nieuw: de Easywalker Jimmey kinderwagen

De Easywalker Jimmey kinderwagen is de nieuwste kinderwagen van Easywalker. Deze wagen heeft alles waar jij en je kindje blij van worden! Een ruime reiswieg, gemakkelijk te manoeuvreren over elk terrein, bestand tegen ieder weertype en een luxe en stijlvolle afwerking. En ook niet geheel onbelangrijk: deze kinderwagen is ook nog eens duurzaam! De bekleding is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Easywalker Jimmey kinderwagen

Samen de wijde wereld ontdekken!

Met de Easywalker Jimmey kinderwagen is geen uitdaging te gek. Deze comfortabele en luxe kinderwagen zorgt ervoor dat jij en je kindje samen onbezorgd op pad kunnen. Alles wat je zoekt in een kinderwagen vindt je in dit fijne model.

Jimmey kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje. De eerste zes maanden kan de reiswieg op het frame van de kinderwagen worden geplaatst. De reiswieg is extra ruim, zacht gevoerd en voorzien van een beschermkussen en een anti-refluxmatrasje. Het matrasje is voorzien van een natuurlijke en huidvriendelijke Tencel matrashoes. Super fijn voor het kwetsbare babyhuidje! De bodem van de reiswieg is voorzien van ventilatie, waardoor je kindje altijd voldoende frisse lucht krijgt.

Easywalker Jimmey kinderwagen

Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan kan het zitje op het frame van de Easywalker Jimmey worden geplaatst! Het wandelwagenzitje kan in twee richtingen worden gezet, zodat je kindje naar je toe gericht kan zitten of juist van je af. Ideaal, want zo kan je op elk gewenst moment gemakkelijk het zitje omdraaien. Gaan jullie een stukje wandelen? Dan kan je kindje lekker om zich heen kijken! Is je kleintje moe en is het tijd voor een dutje? Plaats het zitje richting jou op het frame van de wagen en je kindje krijgt wat minder prikkels.

Het zitje kan in vier verschillende standen worden gezet, waaronder een volledige platte ligstand. Zo kan je kindje lekker even slapen wanneer het nodig is. De rugleuning en de zitting kunnen los van elkaar worden versteld, in de gewenste positie.

Easywalker Jimmey kinderwagen

Waarom zou je kiezen voor de Easywalker Jimmey kinderwagen?

Gemakkelijk te besturen, een stijlvolle look, comfortabel ritten over elk terrein, geschikt voor elk weertype en duurzaam: genoeg redenen waarom jij zou kiezen voor de Easywalker Jimmey!

De Easywalker Jimmey is voorzien van een grote zonnekap met een zonneklep en UPF 50. Zo zit je kindje op elk gewenst moment lekker in de schaduw en hoef je je geen zorgen te maken als de zon schijnt. Ook is de zonnekap voorzien van extra ventilatie voor elk weertype. Regen, wind of zon: altijd lekker op pad met deze kinderwagen!

Easywalker Jimmey kinderwagen

Dankzij de rubberen anti-lek banden en goede vering rij je moeiteloos over elke ondergrond. Een lange wandeling door het bos of een stukje lopen door de stad? Geen enkel probleem met deze comfortabele kinderwagen! En als je dan toch in de stad loopt, kan je ook even lekker gaan shoppen! Geen enkel probleem met de Easywalker Jimmey, dankzij de extra grote boodschappenmand. De boodschappenmand kan volledig worden afgesloten en ook worden losgeklikt van de wagen, zodat hij los kan worden gedragen. Ideaal voor als je thuis bent en de spulletjes wil opbergen.

Jij en je partner kunnen allebei gemakkelijk de kinderwagen besturen, doordat de duwstang traploos verstelbaar is in hoogte. Ideaal, want zo kan hij gemakkelijk op de juiste hoogte worden ingesteld zodat iedereen comfortabel met de kinderwagen kan lopen.

Ben je klaar met wandelen? De kinderwagen kan gemakkelijk worden opgeklapt tot een compact pakketje, van slechts 12 kg.

Easywalker Jimmey kinderwagen

De Easywalker Jimmey 3 in 1 kinderwagen

Ga je regelmatig met je kindje met de auto op pad? Dan kan je ook kiezen voor de Easywalker Jimmey 3 in 1 kinderwagen. Deze kinderwagen wordt geleverd met een Cybex autostoeltje, waardoor je heel gemakkelijk kan schakelen tussen de auto en de kinderwagen. Ga je even boodschappen doen of op bezoek bij familie of vrienden? Klik gemakkelijk het autostoeltje op het frame van de Easywalker Jimmey en je bent klaar om te gaan! Zo kan je kindje lekker in het autostoeltje blijven liggen en hoef je hem of haar niet over te tillen voor even een korte boodschap.

Easywalker Jimmey kinderwagen

Heb jij interesse in de Easywalker Jimmey kinderwagen? Bekijk hem op de website of kom langs in één van onze Megastores!

Geplaatst op 21 april 2022