Blog - Een Easywalker buggy: de ideale reisgenoot

Of je nou op vakantie gaat, boodschappen gaat doen in de stad of een wandeling gaat maken door het bos, een Easywalker buggy is de ideale reisgenoot voor onderweg! De buggy’s van Easywalker maken jouw leven een stukje makkelijker: ze zijn comfortabel, heel gebruiksvriendelijk en stijlvol. Kwaliteit vormt de basis voor Easywalker. Zo krijg je bij aanschaf van een buggy levenslange garantie zodat jij onbezorgd kan gaan genieten!

Een buggy is een fijne opvolger van de kinderwagen omdat hij kleiner, lichter en compacter is. Je neemt hem heel gemakkelijk overal mee naartoe en klapt hem snel in- en uit zodat je binnen no-time klaar bent om op pad te gaan.

Easywalker buggy

De voordelen van een Easywalker buggy 

De buggy’s van Easywalker zijn praktisch, comfortabel en stijlvol. Het doel van Easywalker is om jouw leven als ouder net wat makkelijker te maken. Met deze fijne gebruiksvriendelijke buggy’s lukt dat zeker! De buggy’s bieden optimaal rijcomfort waardoor het een feestje wordt om met je kindje op pad te gaan. Ga je naar de dierentuin, naar de stad of een weekendje weg? Neem de buggy mee en ga onbezorgd genieten! De buggy kan heel snel worden opgeklapt tot een heel compact pakketje en daardoor ben je snel klaar om op pad te gaan. 

Easywalker buggy mini

De buggy’s zijn niet alleen super fijn in gebruik, ze zijn ook heel duurzaam! De bekleding van de buggy’s wordt namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Zo draag jij met de aanschaf van een Easywalker buggy dus ook een steentje bij aan het milieu.

Extra mooi meegenomen wanneer je kiest voor een Easywalker buggy is dat je levenslange garantie krijgt op de buggy! Kwaliteit vormt de basis van het merk Easywalker. Daarom kan je binnen zes maanden na aanschaf de buggy registreren op de Easywalker website en zo geniet je levenslang van onbezorgde wandelingen met je kleintje!

Easywalker buggy

De Easywalker buggy Miley: ideaal voor leven in de stad en voor op vakantie

De Easywalker buggy Miley is de ideale buggy voor het leven in de stad en voor op vakantie. De buggy is compact, praktisch en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Ook is hij heel comfortabel voor je kindje dankzij de ruime zitting en de extra lange rugleuning. De rugleuning kan in verschillende posities worden versteld, waaronder een volledig platte ligpositie zodat je kindje lekker een dutje kan doen.

De buggy kan worden opgevouwen tot een heel compact pakketje dat zelfs meegenomen kan worden als handbagage in het vliegtuig. De buggy weegt slechts 7 kg en daardoor kan hij heel gemakkelijk worden gedragen.

Het opvouwen van de buggy kan moeiteloos worden gedaan met één hand. Eenmaal ingeklapt blijft de buggy als een zelfstandig pakketje staan. Dankzij de schouderband kan de buggy heel makkelijk worden gedragen. Ook ideaal voor als je regelmatig met het openbaar vervoer reist. Zo neem je de buggy gemakkelijk mee de bus, de trein of de metro in.

Easywalker buggy Miley

De belangrijkste eigenschappen van de Easywalker buggy Miley:

  • Afmetingen ingeklapt: 58 x 44 x 26 cm
  • Breedte van de buggy: 44 cm
  • Mag mee als handbagage in het vliegtuig
  • Grote zitting en lange rugleuning
  • Verstelbare rugleuning, kan in volledig platte ligpositie worden geplaatst
  • Compact inklapbaar
  • Weegt slechts 7 kg

Easywalker buggy Miley

De Easywalker buggy Jackey: luxe, stijlvol en comfortabel

Easywalker buggy Jackey is een luxe comfortabele buggy, die van alle gemakken is voorzien! De buggy is speciaal ontworpen voor drukke ouders met waardering voor zowel stijl als eenvoud. Met deze buggy ga je onbezorgd en gemakkelijk met je kindje op pad. Uniek aan deze buggy: met de ‘Touch-and-Go’ knop vouwt de buggy zich geheel automatisch op.

Easywalker buggy Jackey

Jackey is voorzien van een verstelbare rugleuning en voetensteun. Zo zit je kindje altijd lekker comfortabel. De XL zonnekap van de Easywalker Jackey kan worden uitgeschoven waardoor hij nog groter wordt. Ook is hij voorzien van ventilatie vensters die zorgen voor optimale ventilatie in de buggy.

De belangrijkste eigenschappen van de Easywalker buggy Jackey:

  • Afmetingen ingeklapt: 56 x 47 x 26 cm
  • Breedte van de buggy: 47 cm
  • Uniek Touch-and-Go systeem: de buggy vouwt automatisch en snel in met één druk op de knop
  • Mag mee als handbagage in het vliegtuig
  • Uitschuifbare XL zonnekap met ventilatie vensters

Easywalker buggy Jackey

Welke buggy past bij jou? De Easywalker Miley V.S. Easywalker Jackey

De Easywalker Miley en de Easywalker Jackey zijn beiden hele fijne en kwalitatief goede buggy’s. Ze zijn comfortabel, stijlvol en gemakkelijk in gebruik. Toch zijn er ook een aantal verschillen.

Easywalker buggy

Zo is de Easywalker Miley net wat compacter dan de Easywalker Jackey en daardoor nog gemakkelijker voor op vakantie! De buggy is een klein beetje smaller en lichter. Het gewicht scheelt echter niet heel veel: Miley weegt 7,0 kg en Jackey 7,5 kg.

Voor ouders die houden van stijl en luxe is de Easywalker Jackey de perfecte buggy! Deze buggy vouwt zichzelf automatisch in met één druk op de knop. De buggy biedt luxe en comfort en is van alle gemakken voorzien.

Een ander groot verschil tussen de buggy’s is dat de Easywalker Jackey kan worden gecombineerd met een groep 0 autostoeltje. Zo kan desgewenst al vanaf de geboorte van je kindje worden gebruikt. Het is een ideale optie voor als je vaak met je kindje met de auto op pad gaat! De buggy past namelijk makkelijk in de achterbak van de auto en als je even boodschappen gaat doen plaats je supersnel het autostoeltje op de buggy.

Easywalker Miley V.S. Easywalker Jackey

Beide buggy’s zijn dus comfortabel, gebruiksvriendelijk en stijlvol. Welk model het beste bij jou past hangt volledig af van jouw eigen wensen en de eigenschappen die jij belangrijk vindt aan een buggy. Als je binnenkort van plan bent om samen met je kindje op vakantie te gaan is de Easywalker Miley ideaal. Hou je van het leven in de stad en ben je opzoek naar net dat beetje extra luxe? Ga dan voor de Easywalker Jackey!

Easywalker Miley V.S. Easywalker Jackey

Extra leuk: bij aanschaf van een Easywalker buggy ontvang je nu gratis een cupholder en stuurtje! Het stuurtje kan gemakkelijk op de veiligheidsbeugel van de buggy worden geplaatst en hiermee worden de ritjes in de buggy nog leuker voor je kleintje. Hij of zij kan lekker mee sturen! De cupholder kan zowel op de duwstang als op de veiligheidsbeugel van de buggy worden bevestigd. Ideaal voor wat drinken voor jezelf of voor je kindje.

Ben jij benieuwd welke buggy het beste bij jou past? Kom langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en kom de verschillende Easywalker buggy’s testen op de testbaan!  

Geplaatst op 14 juni 2022