Blog - De Cybex Priam kinderwagen: stijlvol, luxe en comfortabel

Een kinderwagen uitzoeken is één van de leukste dingen wanneer er een kindje op komst is! Het is belangrijk dat je kiest voor een kinderwagen die aan al je wensen voldoet, want je gaat hem waarschijnlijk best veel gebruiken. Een kinderwagen waar wij heel blij van worden is de Cybex Priam. Deze luxe kinderwagen is stijlvol, comfortabel, een echte eyecatcher en ook nog eens heel gebruiksvriendelijk!

Cybex Priam kinderwagen

De Cybex Priam is de perfecte kinderwagen in de stad. De wagen is compact en gemakkelijk te manoeuvreren door smalle straatjes en winkelpaden. Ook op hobbelige paadjes en ongelijke ondergronden rijd deze wagen nog steeds heel comfortabel. Ook heeft de kinderwagen een unieke twee-wiel stand. Dit zorgt ervoor dat de kinderwagen ook moeiteloos gebruikt kan worden op bijvoorbeeld het strand of wanneer je een trapje op moet. Je klapt de kinderwagen eenvoudig een klein stukje op en zo rijd hij verder op twee wielen.

Twee-wiel stand Cybex Priam kinderwagen

De Priam kan gebruikt worden vanaf de geboorte van je kindje in combinatie met de reiswieg. De reiswieg heeft een zacht traag schuim matrasje wat ervoor zorgt dat je kindje heerlijk comfortabel ligt. Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, kan je het zitje op het onderstel van de wagen plaatsen. Hierin kan je kindje zitten en lekker om zich heen kijken. Het zitje kan in twee richtingen worden geplaatst, naar je toe gericht of van je af. Ook kan het zitje worden versteld in vier verschillende posities, waardoor hij altijd in een comfortabele positie voor je kindje kan worden gezet.

Extra leuk aan de zitting van de Priam: je kindje zit in de wagen op tafelhoogte! Zo kan je kindje gemakkelijk aanschuiven in de wagen als je even wat gaat drinken of eten in de stad.

Cybex Priam kinderwagen   Cybex Priam kinderwagen

Extra ondersteuning tijdens een wandeling met de Cybex ePriam

Maak je vaak lange wandelingen met je kindje? Of vindt je het gewoon fijn om wat extra ondersteuning te krijgen tijdens het wandelen als je bijvoorbeeld een heuvel op loopt? De Cybex ePriam geeft ondersteuning tijdens het wandelen waardoor je heel gemakkelijk heuvels op en af loopt, maar ook een ritje over ruw terrein zoals zand, grind of straatsteentjes wordt een stuk makkelijker en comfortabeler. De kinderwagen past de ondersteuning aan, aan de duwkracht in de stang, zodat je altijd precies de goede ondersteuning krijgt.

Cybex ePriam kinderwagen

Met de auto op pad

Als je regelmatig met je kindje met de auto op pad gaat is een 3 in 1 kinderwagen ideaal. De Cybex Priam kan gemakkelijk worden uitgebreid tot 3 in 1 wagen, met een groep 0 autostoeltje.  Zo kan je wanneer je samen met je kindje op pad gaat met de auto gemakkelijk de autostoel uit de auto op het onderstel van de kinderwagen plaatsen en hoef je je kindje niet over te tillen in de reiswieg.

Cybex Priam 3 in 1 kinderwagen

Wil je de Cybex Priam kinderwagen na het lezen van deze blog eens in het echt komen bekijken en uitproberen? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedercht of Capelle a/d IJssel. Op het kinderwagen testparcours kan je de kinderwagen zelf uittesten op verschillende ondergronden zodat je zeker weet dat hij voldoet aan al jouw wensen! 

Geplaatst op 17 januari 2022