Blog - De leukste cadeaus voor onder de kerstboom

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het kerst! Ga jij kerst vieren met je kleintje en heb je nog wat cadeau inspiratie nodig voor onder de boom? In deze blog geven we tips voor super leuke cadeautjes waar je kindje (en jij misschien ook wel) gegarandeerd heel blij van worden!

Little Dutch speelkoffer kerststal

Heb jij een echte chef-kok in huis? Dan is de Little Dutch houten keuken een geweldig cadeau voor jouw kindje! Het keukentje past in iedere woonkamer, speelhoek of kinderkamer en zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier. De keuken bestaat uit een oven met deur, een opbergplank, een spoelbak met kraan, een klok en een gasfornuis met twee kookplaatjes. Ook wordt er keukengerei meegeleverd, zoals pannen, een ovenwant en een peper en zout stel, zodat je kindje gelijk aan de slag kan met koken! De Little Dutch keuken is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

De Little Dutch houten keuken kost €119,95.

Little Dutch houten keuken   Little Dutch houten keuken

Het leuke van de Little Dutch keuken is dat deze steeds verder kan worden uitgebreid! Ben je dus nog op zoek naar wat kleine cadeautjes voor je kindje? Ga dan bijvoorbeeld voor een bijpassend houten koffiezetapparaat of een broodrooster!

Het Little Dutch houten koffiezetapparaat kost €24,95.

De Little Dutch houten broodrooster kost €22,95. 

Little Dutch houten broodrooster Little Dutch houten koffiezetapparaat

Een fijne zachte pyjama is altijd een super leuk cadeau! Het ziet er super schattig uit en je hebt er wat aan. Feetje heeft speciaal voor de feestdagen een unieke pyjama collectie uitgebracht met leuke printjes. En extra leuk aan deze pyjama’s: ze zijn ook verkrijgbaar in volwassenen maten! De pyjama’s voor kindjes zijn verkrijgbaar in maat 56 t/m 74. De volwassenen pyjama’s zijn verkrijgbaar in maat S t/m XL.

De Feetje pyjama Fashion Edition voor je kindje kost €16,99. 

De Feetje pyjama Fashion Edition voor jezelf kost €39,99.

Feetje pyjama Fashion Edition

Laat jouw kindje zelf op avontuur gaan met zijn of haar eigen loopauto! De Cabino loopauto Mercedes Benz G Klasse ziet er super stoer uit en je kindje zal het geweldig vinden om hiermee rond te lopen. Naast dat hij super leuk is om mee te spelen, draagt het ook nog eens bij aan de ontwikkeling van de motoriek van je kindje. Door zelfstandig op de loopauto te rijden leert je kindje de juiste beenbewegingen te maken en het sturen draagt bij aan de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie. In het stuurtje zitten verschillende vrolijke melodietjes, die afgespeeld kunnen worden tijdens het rondrijden! De Mercedes loopauto is geschikt voor kindjes met een leeftijd van 1 tot 3 jaar. Ga je liever voor een ander model auto? Kies dan voor de sportieve Cabino loopauto Fiat 500!

De Cabino loopauto Mercedes Benz G Klasse kost €59,99. 

De Cabino loopauto Fiat 500 kost €49,95.

Cabino loopauto Mercedes Benz G Klasse   Cabino loopauto Fiat 500

Voor alle kleine klusjesmannen: de Little Dutch houten werkbank! De stoere werkbank bestaat uit heel veel verschillende onderdelen waar je kindje heerlijk mee aan de slag kan. De set bestaat uit onder andere een hamer, een schroevendraaier, blokjes, plankjes, boutjes, moertjes en een verstelbare gereedschapsgordel. De Little Dutch werkbank is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

De Little Dutch houten werkbank kost €119,95. 

Little Dutch houten werkbank   Little Dutch houten werkbank

Nog een laatste cadeau idee voor de allerkleinsten: de Little Dutch activiteiten vlinder. Deze zachte vlinder is leuk om mee te knuffelen maar ook voorzien van verschillende leuke activiteiten die de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie van je kindje stimuleren. De vlinder heeft knisperende vleugeltjes, een rammelend geluid, knoopjes en kleurrijke labeltjes.

De Little Dutch activiteiten vlinder kost €10,95.

Little Dutch activiteiten vlinder   Little Dutch activiteiten vlinder

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog voldoende cadeau inspiratie opgedaan. Wij wensen je alvast veel plezier met het uitzoeken van leuke cadeautjes voor je kleintje! In de webshop van Baby & Tiener Megastore kan je alle cadeau ideeën nog eens uitgebreid bekijken en natuurlijk ook bestellen.

Geplaatst op 20 december 2021