Blog - Splash & Fun!

Het mooie, zomerse weer komt er weer aan en hoe vier je dit beter dan met een lekker dagje aan het strand? Met de UV-zwemkleding van Lässig bescherm je jouw kleintje tegen schadelijke UV-straling zodat je kindje ongestoord kan spelen. Kom maar op met die waterpret!

Lässig zwemkleding

UPF beschermingsfactor

De UV-zwemkleding van Lässig is voorzien van een UPF beschermingsfactor UPF 50+ t/m 80+ (in combinatie met zonnebrandcrème). Deze Ultra violet Protection Factor geeft aan welk deel van de UV-straling wordt doorgelaten door de kleding.

Voorbeeld: een UPF waarde van 50 betekent dat 1/50ste van de UV-straling wordt doorgelaten. Dit is dus nihil in combinatie met een goede zonnebrandcrème!

Trendy musthaves

De collectie bestaat uit handige zwemluiers en -broekjes, leuke shirts met unieke printjes, vrolijke zonnehoedjes, hippe zwemleggings en heerlijk zachte badstof items.

Al deze artikelen zijn gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en zitten erg comfortabel voor jouw kleine spruit. Deze Splash & Fun collectie van Lässig is verkrijgbaar in de maten 62/68 t/m 86.

Splash & Fun collectie

Voor elk kindje zit er wel een leuk printje tussen. Wat deze collectie extra leuk maakt, is dat alles erg leuk te combineren is met elkaar. Zo zit er voor alle kindjes wel een leuk setje tussen!

Het merk: Lässig

Het woord Lässig betekent ‘casual’. Zij laten zich inspireren door de stijlen op de straten en catwalks wereldwijd.

“Our architecture truly reflects as a mirror” – Louis Sullivan, 1924

Geïnspireerd door deze quote van de beroemde Amerikaanse architect maakt Lässig dan ook hoogwaardige, casual producten die het leven van jou en je kleintje gemakkelijker maakt!

Steentje bijdragen

Lässig ondersteunt de bescherming van de natuur en mens. Zij werken dan ook steeds vaker met gerecyclede, onbehandelde en dus milieuvriendelijke materialen. Door gebruik te maken van gerecycled polyester van PET-flessen, GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en waterbesparende stoffen en materialen helpt Lässig een handje mee aan een mooiere wereld voor jou en je kleintje!

Terry collectie

Shop jouw setje!

Ben je na het lezen van deze blog ook benieuwd geworden naar deze toffe collectie van Lässig? Neem dan een kijkje in onze webshop! Daarnaast is deze UV-zwemkleding ook in onze Megastores in Sliedrecht & Capelle a/d IJssel te vinden.

Liefs, Team Baby & Tiener

Geplaatst op 18 mei 2022