Blog - Black Friday Musthaves!

Binnenkort is het zo ver, Black Friday komt er weer aan. Dat betekent korting op heel veel mooie producten! In deze blog vertellen we je wat meer over een aantal Black Friday Musthaves voor jou en je kleintje die zeker op je verlanglijst moeten staan! Waarom zijn deze producten nou echt onmisbaar?

Musthave 1. Bloom Fresco Kinderstoel

De eerste echte Black Friday Musthave is de Bloom Fresco Kinderstoel, volledig in het zwart natuurlijk! Deze moderne en luxe kinderstoel groeit mee met je kindje en kan super lang worden gebruikt, tot een leeftijd van maar liefst 8 jaar. Wanneer je kindje pasgeboren is kan de stoel in een ligstand worden gezet en kan hij of zij gemakkelijk bij je in de buurt liggen. Super handig wanneer je bijvoorbeeld aan het koken bent en je wilt een oogje in het zijl houden, maar ook heel gezellig om je kindje lekker dicht bij je aan tafel te kunnen zetten!

Als je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf ongeveer 6 maanden, kan je kindje in de stoel zitten, in combinatie met de zitverhoger. De stoel kan worden ingesteld op verschillende hoogtes, van tafelhoogte tot keukenbarhoogte. Er wordt een groot eetblad en speeltafeltje bijgeleverd, zodat je kindje heerlijk kan genieten van de eerste hapjes in deze stoel!

Wanneer je kindje groot genoeg is om zelf in de stoel te stappen kunnen het blad en de veiligheidsriemen worden verwijderd. Nu kan de stoel nog jarenlang worden gebruikt als gewone kinderstoel aan tafel, ideaal!

 Bloom Fresco Kinderstoel Bloom Fresco Kinderstoel

Musthave 2. De Cybex ePriam kinderwagen

Een kinderwagen is onmisbaar voor je kleintje, want hierin neem je je kleintje al vanaf de geboorte gemakkelijk overal mee naar toe. De Cybex kinderwagen ePriam 2 in 1 maakt het leven nog net wat makkelijker. Hij geeft namelijk extra ondersteuning tijdens het wandelen en zo ga je heel gemakkelijk alle heuveltjes op en af. Ligt je kindje even in de kinderwagen en wordt hij of zij een beetje onrustig? Wieg hem moeiteloos weer in slaap met behulp van de speciale ePriam app. Met deze app kan je namelijk een ‘wieg stand’ aanzetten en zo wiegt de wagen zelf zachtjes heen en weer!

Naast al deze unieke en handige technische features is de Cybex ePriam kinderwagen ook heel stijlvol, luxe en praktisch. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte in combinatie met de reiswieg. Wanneer je kindje oud genoeg is om zelfstandig te zitten kan de wandelwagenzitting op het frame worden geplaatst en zo kan je kleintje lekker om zich heen kijken. De kinderwagen rijdt moeiteloos over elk terrein en dankzij de in hoogte verstelbare duwstang kan iedereen de wagen comfortabel besturen.

Cybex Kinderwagen ePriam 2 in 1 Cybex Kinderwagen ePriam 2 in 1

Musthave 3. Quax babykamer Hai No Ki Black Ash

Er is niks leuker dan het inrichten van de babykamer voor je kindje dat op komst is. Creëer een stijlvolle, chique en sfeervolle ruimte met de Quax babykamer Hai No Ki Black Ash! Deze complete babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast en zo heb je in één keer alle meubels die je nodig hebt voor je kindje bij elkaar, allemaal in dezelfde stijl. De Hai No Ki babykamer is een echte eyecatcher door de zwarte kleur en de unieke houten dunne spijltjes die terugkomen in alle meubels.

Quax Babykamer Hai No Ki Black Ash

Musthave 4. Wipstoel 4Moms MamaRoo

Een kindje wordt heerlijk rustig wanneer hij of zij zachtjes heen en weer gewiegd wordt. Leg je kindje lekker in de 4Moms MamaRoo wipstoel en deze doet al het werk voor jou wanneer je zelf even je handen vrij wilt hebben! De wipstoel bootst de geruststellende en wiegende bewegingen na die je kindje al was gewend vanuit de buik en zo komt je kindje heerlijk tot rust. Er zitten vijf verschillende standen op de stoel, waardoor er sowieso eentje bij zit die jouw kindje geruststelt.

Door de ingebouwde speaker kan de MamaRoo ook natuurgeluiden afspelen. Dit helpt om je kindje nog meer te laten ontspannen. Wil je liever een ander geluidje of liedje aanzetten? Verbind dan eenvoudig je eigen telefoon met de wipstoel en zet iets aan waar je kindje rustig van wordt. De wipstoel kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 9 kg.

4Moms MamaRoo Wipstoel 4Moms MamaRoo Wipstoel 4Moms MamaRoo Wipstoel

Musthave 5. Autostoel Nuna Todl Next Caviar

Een autostoel die gebruikt kan worden tot een leeftijd van 4 jaar: dat is nog eens handig! Als je op zoek bent naar zo’n handige autostoel, kijk dan eens naar de Nuna autostoel Todl Next. Deze super praktische autostoel gaat een lange tijd mee, kan voorwaarts en achterwaarts in de auto worden geplaatst en is in combinatie met de los verkrijgbare base 360 graden draaibaar. Zo kan je altijd heel makkelijk bij je kindje en zet je hem of haar moeiteloos in de auto.

De eerste paar maanden zet je je kindje tegen de rijrichting in in de auto. De stoel wordt geleverd inclusief een verkleinkussen waardoor je kindje vanaf de geboorte in de stoel past. Wanneer je kindje 76 cm of langer is kan je kindje met de rijrichting mee vervoerd worden. De hoofdsteun is verstelbaar in 6 standen, zodat deze met je kindje mee groeit. Ook de rugleuning van de stoel is verstelbaar. Kortom, je zal jarenlang plezier hebben van deze multifunctionele autostoel!

Nuna Autostoel Todl NextNuna Autostoel Todl Next Nuna Autostoel Todl Next

Musthave 6. Stokke Tripp Trapp kinderstoel

Een van de meest populaire kinderstoelen is de Stokke Tripp Trapp. En dat snappen wij! Deze meegroei kinderstoel kan vanaf kleins af aan worden gebruikt en groeit mee met je kindje, waardoor deze zelfs tot de volwassen leeftijd kan worden gebruikt. De ergonomische kinderstoel heeft een gevormde rugleuning en een verstelbaar zitvlak en voetensteun. Zo wordt je kindje op elke leeftijd goed ondersteund.

Als je de kinderstoel vanaf de geboorte wil gebruiken kan je de stoel uitbreiden met de Stokke Newborn Set. Deze set kan gemakkelijk op de stoel worden bevestigd en je kindje kan er lekker in liggen. Vanaf een leeftijd van 6 maanden kan de Stokke Baby Set op de stoel worden geklikt. Zo kan je kindje zelfstandig in de stoel zitten en lekker oefenen met zijn of haar eerste hapjes! Als je kindje eenmaal oud genoeg is kan de Baby Set van de stoel worden gehaald en kan de Tripp Trapp gewoon zonder extra opzet worden gebruikt.

Stokke Tripp Trapp Kinderstoel

Wil jij als eerste toegang krijgen tot alle exclusieve Black Friday Deals? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en mis niets! Klik hier om je in te schrijven.

Geplaatst op 17 november 2021