Blog - Ontdek de babykamerafdeling in onze Megastores!

Een babykamer uitzoeken is een van de leukste dingen om te doen wanneer er een kleintje op komst is! Met de verschillende meubels kan je een fijn kamertje in huis inrichten waar je kindje lekker kan slapen en waar jullie samen even tot rust kunnen komen. Maar waar moet je beginnen met het uitzoeken van de babykamer? Welke stijl vindt jij mooi? En voor welke accessoires ga jij? Begin dan eens met langskomen in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel en bekijk hier onze hele grote babykamerafdeling!

In deze blog lees je meer over de babykamerafdeling en wat je hier allemaal kan bekijken!

Babykamer

Meer dan 60 babykamers in Megastore Sliedrecht en Megastore Capelle a/d IJssel

Met meer dan 60 babykamers in Megastore Sliedrecht en in Megastore Capelle a/d IJssel hebben we twee hele grote babykamerafdelingen! Je vindt hier babykamertjes in heel veel verschillende stijlen: van klassiek en romantisch tot aan stoer, industrieel, modern en Scandinavisch. De babykamertjes zijn stuk voor stuk ingericht volgens de laatste trends en hierdoor kan jij heel veel inspiratie op doen voor de inrichting van de babykamer voor je eigen kleintje! Je ziet hier ook gelijk welke accessoires en decoratie perfect bij de verschillende kamertjes passen.

In onze Megastores shop je babykamertjes van onder andere Bopita, Cabino, Quax, Bebies First, Leander en Snüz.

Babykamer

Kleine babykamers en complete babykamers

De meeste babykamers zijn verkrijgbaar als 2-delige en als 3-delige sets. Een 2-delige babykamer bestaat uit een baby bedje en een commode. Dit is ideaal voor in een wat kleinere ruimte, maar komt ook goed van pas als je al een kledingkast of inbouwkast in de kamer hebt staan.

De 3-delige babykamer bestaat uit een baby bedje, een commode en een kledingkast. Met deze babykamer is de set in één keer compleet en heb je gegarandeerd genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kindje!

Babykamer

Een ideaal meubel voor als je opzoek bent naar een hele compacte babykamer is het combi ledikant. Het combi ledikant is een baby bedje, commode en kledingkast in één. Het voordeel van het combi ledikant is dat het alle gemakken biedt van een complete babykamer, maar dan in een compact formaat. Lekker ruimtebesparend dus! Wil je weten of dit meubel bij jou past? Kom het dan bekijken op de babykamerafdeling!

Combi ledikant

Voor welke stijl ga jij?

Als het gaat om het inrichten van de babykamer zijn er heel veel verschillende stijlen om uit te kiezen! Of je nou houdt van een klassieke stijl of van een moderne inrichting, er is altijd wel een stijl die bij jou past. Om alvast wat ideeën op te doen over wat er allemaal mogelijk is vertellen we je wat meer over een aantal verschillende stijlen.

Een Scandinavische babykamer

Als jij houdt van lichte kleuren en natuurlijke materialen, is de Scandinavische babykamer perfect! De Scandinavische stijl wordt gekenmerkt door lichte kleuren, minimalistische ontwerpen en natuurlijke materialen. Ga voor meubels in een witte of lichte kleur en kies voor accessoires in zachte pastelkleuren of neutrale tinten!

Scandinavische babykamer

Een industriële babykamer

Ben jij weg van de industriële trend in het interieur? Trek dit dan ook door naar de babykamer! Ga voor stoere zwarte meubels of kies voor meubels met zwarte details, voor een subtielere industriële touch.

Industriële babykamer

Een romantische babykamer

Met klassieke meubels met sierlijke ronde details creëer jij een prachtige romantische babykamer. Hang een klamboe boven het bedje voor de ultieme romantische sfeer en ga voor accessoires in zachte kleurtjes.

Romantische babykamer

Shop bijpassende accessoires voor in de babykamer

De babykamer is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende accessoires! Ook voor alle accessoires ben je in onze Megastores aan het juiste adres. Kijk direct voor een bijpassend matrasje voor in het baby bedje en zoek een mooie set beddengoed uit! Het assortiment lakentjes en dekentjes van o.a. Koeka, Jollein en Meyco is eindeloos en hierdoor heb je lekker veel keuze. Wil je een klamboe boven het bedje hangen? Of een comfortabele stoel in het babykamertje neerzetten? Ook op dit gebied hebben we heel veel keuze!

Accessoires babykamer

Persoonlijk advies van onze product experts

In de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel staan onze product experts voor je klaar. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende babykamers, de verschillende merken en stijlen en over wat jij allemaal nog meer wilt weten! Je kan al je vragen hier stellen, zodat jij zeker weet dat je met een kamertje dat bij jou past naar huis gaat. Je krijgt advies over de verschillende baby bedjes en de matrasjes die hierbij passen en ze helpen je graag met het maken van de juiste keuze!

Het voordeel van langskomen in de Megastore is dat je alle babykamertjes direct in het echt kan bekijken en dus weet hoe ze er van dichtbij uitzien. Je kan zien of de babykamer aan al jouw wensen voldoet! Open de lades van de commode eens en ga er eens bij staan om zelf te ervaren hoe het voelt om hier later je kindje op te gaan verschonen. Is het blad van de commode ruim genoeg en heeft de commode een fijne hoogte voor jou? Open ook de kastdeuren van de kledingkast eens om te zien of jij hier alle babykleertjes in kwijt kan! Vergelijk de verschillende kamertjes met elkaar en kom erachter wat jouw uiteindelijke keuze wordt.

Kom jij ook alle babykamertjes bewonderen in één van onze Megastores?

Geplaatst op 17 april 2023