Blog - Inspiratie & Tips voor een neutrale babykamer

Houdt jij van een neutrale babykamer of weet je nog niet of het een jongen of meisje is? In deze inspiratie blog vertellen wij jou alles over de trend van dit moment:
Babykamer in de kleur Neutraal

Om jou alvast wat op weg te helpen, heb ik wat neutrale babykamers voor je op een rij gezet:
Quax babykamer Flow & Clay Oak

Quax babykamer Hai No Ki



Bopita babykamer Paris



Neutrale babykamer aankleden en decoreren


Ben je benieuwd welke kleuren het beste passen bij een neutrale babykamer? De kleuren die prachtig passen bij de neutrale stijl zijn vooral de aardetinten. Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben we alle populaire kleuren voor jou op een rij gezet:

  • Roestbruin
  • Beige
  • Taupe
  • Groen
  • Okergeel

Veel van deze kleuren kun je ook goed met elkaar combineren. Hieronder vind je wat de kleur doet in de babykamer en wat bij elkaar past:

Aankleding Roestbruin:
Een babykamer met roestbruine aankleding of decoratie zorgt voor een warme sfeer. Roestbruin past super leuk bij rotan decoratie, dit zorgt voor een hippe babykamer in een bohemian stijl.

Roestbruin kun je combineren met > beige > taupe
Aankleding op de foto: Little Dutch Wild Flowers Rust en een Little Dutch Vloerkleed Dot Pure Rust.




Aankleding Beige:

Houd je van meer rustige tinten en ben je niet van te veel kleur? Dan is de trendkleur beige echt wat voor jou! In de nieuwste collectie van de leukste merken zien we veel neutrale aankleding.

Beige kun je combineren met > taupe > roestbruin > okergeel
Aankleding op de foto: Jollein Bliss Knit Nougat, Jollein ledikantlaken Love You Nougat en Jollein klamboe Vintage Nougat.



Aankleding Taupe:
De kleur taupe is een combinatie van donkerbruin en grijs. Deze kleur geeft de babykamer een luxe uitstraling. Wij hebben naast aankleding ook diverse leuke babykamer decoratie in de kleur taupe.

Taupe kun je combineren met > groen > okergeel > beige
Aankleding op de foto: Jollein Spring Knit collectie en een Jollein klamboe Vintage Chestnut.



Aankleding Groen:
De kleur groen is nog steeds een kleur die je veel ziet. Bij het gebruik maken van een donkergroene tint staan rotan en houten accessoires fantastisch. Groene aankleding is ook superleuk voor bij een jungle babykamer!

Groen kun je combineren met > taupe > beige
Aankleding op de foto: Jollein klamboe Ash Green, Jollein muziekdoosje Moon Ash Green, aankleding uit de Jollein Snake Ash Green collectie en een Jollein waskussenhoes River Knit Ash Green.



Aankleding Okergeel:
Ga je liever voor een kleurtje en wil je de kamer een stoere uitstraling geven? De kleur okergeel staat super bij neutrale babymeubels. Dit zorgt voor meer pit en het geeft de meubels een stoere uitstraling.

Okergeel kun je combineren met > taupe > beige
Aankleding op de foto: aankleedkussenhoes Little Dutch Pure Ochre, Little Dutch Sunrise Ochre en Little Dutch Vloerkleed Dot Pure Ochre.



Ik hoop dat wij jou volop babykamer inspiratie heb gegeven, voor het inrichten van een neutrale babykamer. Ik wens jou veel shop plezier!

Groetjes,
Lydia

Wil je nu de collectie in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze Megastores!

Geplaatst op 27 augustus 2021