Blog - Nieuw! 4Moms wiegje mamaRoo® sleep

 

Valt jouw baby alleen in jouw armen in slaap? Dan is het 4Moms wiegje mamaRoo® sleep echt iets voor jullie! Deze unieke wieg beschikt namelijk over vijf verschillende wiegbewegingen en diverse geruststellende natuurgeluiden. Dankzij de bewegingen, rustgevende geluiden en de ronde vorm van de wieg voelt je baby zich geborgen en zal het gemakkelijker in slaap vallen. Extra leuk voor de papa's: je kunt het wiegje via de 4Moms app bedienen!

Uniek! Een wiegje met maar liefst vijf wiegbewegingen

De 4Moms wieg mamaRoo® sleep is het eerste bewegende wiegje dat over vijf verschillende wiegbewegingen beschikt. Je kunt kiezen uit: auto rijden, kangoeroe, twee verschillende schommelbewegingen en golfbewegingen. Zo is er altijd een beweging in te stellen die past bij de behoefte van je kleintje.

Op afstand te bedienen met App

Uit de ingebouwde speakers kun je natuurgeluiden afspelen zoals: regen, de zee, sussen en wind. Je kunt de 4Moms wieg mamaRoo® sleep bedienen op het touch screen en op afstand met je smartphone via de 4Moms app. Stel de timer in op de tijd die je baby nodig heeft om in slaap te vallen en de mamaRoo sleep wieg stopt vanzelf. De 4Moms wieg mamaRoo® sleep wordt standaard geleverd met een bijpassend matrasje en hoeslaken. Extra hoeslakens in de kleuren wit en grijs en een opbergmandje zijn los verkrijgbaar.

mamaroo app

Ontdek de 4Moms wieg mamaRoo® sleep in onze Megastores!

Nieuwsgierig geworden naar de 4Moms wieg mamaRoo® sleep? Breng een bezoek aan één van onze Megastores en ontdek de mogelijkheden van de 4Moms wieg mamaRoo® sleep op onze vernieuwde babykamerafdelingen! Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek of shop online!

 

Geplaatst op 8 december 2020