Onderdelen 1 tot 72 van totaal 172

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 172

 

Linnenkasten

Linnenkast babykamer bestellen

Kunt u nog wel wat aanvullingen voor de babykamer gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie kast? Dan hoeft u daarvoor niet stad en land af te reizen; u bestelt gewoon alles gemakkelijk bij Baby & Tiener. Of het nu gaat om een babyslaapzak of een kast voor uw babykamer; alles kan met hetzelfde gemak bij u afgeleverd worden. Handig, want dan hoeft u niet alles in de auto te vervoeren.

Wilt u de kast voor de babykamer liever eerst in het echt zien? Ook dat is geen probleem. Wij beschikken over winkels in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, waar u het assortiment in het echt kunt bekijken. U kunt daar direct uw producten meenemen, maar ze ook later via de webshop bestellen. Dat levert het beste van twee werelden op!

Kast babykamer van topmerken

Een kast voor een babykamer moet natuurlijk voldoen aan een aantal eisen. Zo is het belangrijk dat de kast groot genoeg is voor alle benodigdheden. De kast moet goed afsluitbaar zijn voor als uw baby wat groter wordt en gaat kruipen. daarnaast wilt u natuurlijk ook een mooie kast die past binnen de stijl van uw babykamer. Daarom bieden wij diverse kasten voor babykamers aan van echte topmerken.

Maak uw keuze uit kasten van merken als Bebies First, Beds and More, Bopita, Cabino, Coming Kids, Lifetime of Alta. Maakt het merk u niet zoveel uit, maar hebt u wel specifieke wensen als het gaat om de kleur? Dan kunt u met onze speciale kleurfilter precies die kasten selecteren die aansluiten bij het kleurenpalet van uw babykamer. Sorteren op prijs kan natuurlijk ook, dat maakt het makkelijk om te bekijken welke kasten het beste passen bij uw budget.

Extra aanbiedingen

Een kast voor een babykamer bestellen in de webshop van Baby & Tiener is altijd voordelig. Toch kan het interessant zijn om de site regelmatig in de gaten te houden en u in te schrijven op de nieuwsbrief. Dan wordt u namelijk als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe acties. Uw voordeel kan, zeker op de volledige inrichting van een babykamer, oplopen tot honderden euro's!