Kasten

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 234

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 234

 

Kinderkasten voor elke kamer

U kunt uw kinderkamer natuurlijk voorzien van een gewone, saaie kast. Maar waarom zou u daarvoor kiezen, als er ook zoveel mooiere alternatieven zijn? Kinderen kijken hun ogen uit bij Baby & Tiener, waar de ene kinderkast nog mooier is dan de andere. Met zo'n mooie eigen kinderkast wordt het ineens hartstikke leuk om de kamer op te ruimen. De kinderkasten van Baby & Tiener zijn net wat kleiner dan gebruikelijk, waardoor ze goed toegankelijk zijn voor kinderen.

De kasten zijn verkrijgbaar met verschillende ontwerpen. Er is altijd een kast die aansluit bij het thema van uw kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mooi Monsters boekenrek, een Minnie Mouse rek of een Thomas de Trein kledingkast. Leer uw kinderen spelenderwijs opruimen en betrek ze bij de inrichting van hun kamer.

Extra voordeel op kinderkasten

Hoewel kinderkasten kleiner zijn dan gewone kasten, kan het soms nog een behoorlijke uitdaging zijn om ze naar huis te krijgen. Daar hebben wij wat op gevonden. U kunt bij ons niet alleen terecht in onze filialen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, maar bent ook van harte welkom in onze webshop. Daar bestelt u de kasten gewoon online. Dat kan dag en nacht; onze webshop is altijd open. Wij zorgen vervolgens voor de verzending.

Als u uw bestelling voor 15:00 plaatst, lukt dat in de meeste gevallen de volgende dag al.

Ruime keuze

Voor wij uw kinderkasten thuis kunnen bezorgen, mag u eerst nog uw keuze maken uit de talloze mogelijkheden. In onze webshop vindt u letterlijk meer dan honderd mogelijkheden. Bekijk het nieuwe assortiment of laat u verrassen door de hoge korting op aanbiedingsmodellen. Waar u ook voor gaat; wij zorgen er graag voor dat u helemaal tevreden bent. Uiteraard krijgt u daarom ook altijd 14 dagen bedenktijd.

Betalen gaat ook bij het online bestellen heel veilig. U betaalt bijvoorbeeld via iDeal of creditcard. Ook bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen of om achteraf te betalen. Bekijk hiervoor wel de voorwaarden; het kan zijn dat hier extra kosten voor in rekening gebracht worden.