Recaro Easy Tech

Waardering:
0% of 100

De Recaro Easy Tech is dankzij de clip eenvoudig te bevestigen aan de veiligheidsgordel of het  schouder bescherm gedeelte. De Easy Tech werk met de speciale Recaro Kids App. Dit zorgt voor maximale veiligheid en de app heeft 3 alarm niveaus.

  • Laagste prijs garantie
  • Megastore Capelle a/d IJssel elke zondag geopend
  • Meubels uit voorraad binnen 10 werkdagen bezorgd
39,90 €
Not
in stock

Productbeschrijving

Ga veilig op reis met de Recaro Easy Tech! Bevestig de Easy Tech gemakkelijk het de veiligheidsgordel of het schouder bescherm gedeelte. Het apparaat is universeel en te gebruiken met alle autostoelen van verschillende merken.

Voor het gebruiken van de Recaro Easy Tech moet je de speciale Recaro Kids App downloaden. Volg op de app de juiste instructies om het apparaat te verbinden. Voor de maximale veiligheid, heeft Recaro Kids App 3 stappen van alarm niveaus:

Alarm 0:
Zodra je uit de auto stap en de Easy Tech is geïnstalleerd, stuurt het systeem een afstandswaarschuwing naar jouw telefoon. Vanaf dit moment heb je in totaal 3 minuten de tijd om bijvoorbeeld te stoppen met tanken of de boodschappen uit de auto te halen.

Eerste alarmniveau:
Wanneer jij langer dan drie minuten uit de auto bent, zal er een visueel, voelbaar en akoestisch alarm af gaan. Dit kan stopgezet worden binnen 40 seconden.

Tweede alarmniveau:
Wanneer het alarm niet binnen 40 seconden wordt uitgezet, vind het tweede alarmniveau plaats. Zodra dit gebeurt, stuurt het apparaat een alarmboodschap naar alle voorgeprogrammeerde noodnummers. Deze informatie is noodzakelijk om de plaats van de baby te lokaliseren.

Eigenschappen:

  • De Recaro Easy Tech is universeel en te gebruiken op alle autostoel
  • Dankzij de clip eenvoudig te bevestigen
  • Werkt via een speciale Recaro Kids App
  • Duidelijke stappen in de app, voor een juiste installatie van de Recaro Easy Tech
  • Voorzien van drie stappen van alarm niveaus
Reviews
Schrijf een review
U plaatst een review over:Recaro Easy Tech
Uw waardering
Product specifications
SKU00089230900070
MerkRecaro
KleurWit
ModelRecaro Easy Tech