26 Artikel(en)

26 Artikel(en)

Borstvoeding

Borstkolf: onmisbare accessoire

Veel vrouwen zijn het erover eens: een borstkolf is misschien niet het meest prettige apparaat, maar het is wel onmisbaar voor een regelmatige voeding. Met een borstkolf kan melk gekolfd en opgeslagen worden, waardoor het op een ander moment aan de baby gegeven kan worden. Dit is bijvoorbeeld handig op momenten dat het geven van borstvoeding niet mogelijk is, maar dit wel de voorkeur heeft. Door te kolven wordt de melk als het ware 'klaargezet' voor later gebruik.

Een goede borstkolf kopen kan bij Baby & Tiener. Wij verkopen borstkolven van merken als Avent en Nuby, de toppers op dit gebied. Deze borstkolven zijn betrouwbaar, duurzaam en effectief.

Elektrische borstkolf

Kolven wordt nog makkelijker met een elektrische borstkolf. Het gebruik van een elektrische borstkolf betekent dat u niet langer zelf hoeft te pompen, maar gewoon rustig kunt gaan zitten, terwijl het apparaat zijn werk doet. Voorover leunen is bij de meeste elektrische borstkolven ook niet meer nodig; u kunt gewoon een houding vinden die prettig is voor u. Het handige van de elektrische kolven is dat ze ook gewoon compatibel zijn met alle andere voedingsproducten van hetzelfde merk, bijvoorbeeld Avent. Zo kunt u zelf een kolfmethode ontwikkelen die voor u goed werkt.

Gratis verzending

Bij Baby & Tiener vindt u dankzij het grote assortiment altijd wat u zoekt. Bijkomend voordeel is dat dit ook nog eens extra voordelig is. Wij garanderen namelijk de laagste prijs en bieden ook nog eens gratis verzending binnen Nederland op de meeste bestellingen boven de €49,99. Alleen meubels vallen niet onder deze regeling. Daarnaast verzenden wij ook naar Duitsland en België; de kosten hiervoor zijn te vinden op de website. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer ook van optimaal voordeel.

Heeft u nog vragen? Bezoek één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.