Onderdelen 1 tot 72 van totaal 92

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 92

Hydrofiel

Hydrofiel luiers bestellen

Hydrofiel luiers winnen aan populariteit. Hydrofiel luiers zijn zachte doeken, die gemaakt zijn van katoen. Ze zijn compact, kunnen veel vocht en viezigheid absorberen en drogen snel. Na gebruik kunnen ze eenvoudig op 60 graden schoongewassen worden. Daarna kunnen ze gewoon weer opnieuw gebruikt worden. Hydrofiel luiers zijn met name handig voor gevoelige babybillen; over het algemeen kan de babyhuid hier goed tegen, wat niet altijd het geval is bij 'gewone' luiers.

Bij Baby & Tiener kunt u terecht voor een breed assortiment hydrofiel luiers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, waardoor ze gemakkelijk uit elkaar te houden zijn. De luiers koopt u in sets, waardoor u gemakkelijk kunt wisselen. Zorg er altijd voor dat u meerdere exemplaren hebt, zodat u nooit misgrijpt.

Ook voor hydrofiel washandjes

Bij Baby & Tiener kunt u niet alleen terecht voor hydrofiel luiers, maar ook voor hydrofiel washandjes en hydrofiel monddoekjes. Hydrofiel washandjes zijn een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpwashandjes en bieden zijn over het algemeen wat zachter dan gewone washandjes. Bovendien kunnen ze gemakkelijk op hoge temperaturen schoon gewassen worden, iets dat ook niet onbelangrijk is. U koopt de hydrofiel washandjes en monddoekjes in handige sets, waardoor u altijd een aantal op voorraad heeft.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Wilt u de hydrofiel luiers en washandjes zelf ook een keer testen, of wilt u uw voorraad uitbreiden? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij Baby & Tiener. Dankzij levering uit voorraad kunnen wij bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden de volgende dag al bezorgen. Bestelt u voor meer dan €49,99? Dan brengen we in de meeste gevallen geen verzendkosten in rekening bij verzending binnen Nederland. Vergeet ook zeker niet de aanbiedingen te bekijken; wij bieden sowieso al gegarandeerd de laagste prijs, maar geven daarop soms zelfs extra kortingen.