44 Artikel(en)

44 Artikel(en)

Traphekje voor de veiligheid van jouw kind

De veiligheid van jouw kindje staat altijd voorop. Het moment dat jouw kindje gaat kruipen en lopen is een bijzonder moment. Als ouder zijnde ben je trots op de eerste stapjes van je kind. Tegelijkertijd ben je ook extra oplettend en voorzichtig en probeer je continu een oogje in het zeil te houden. Een traphekje van Baby & Tiener draagt bij aan een veilige leefomgeving. Een traphekje is noodzakelijk voor de veiligheid van jouw kindje en neemt de ongerustheid bij ouders weg. Op het moment dat jouw kindje ‘s nachts uit zijn of haar babybed komt, voorkomt het traphekje eventuele valpartijen.

Traphekje zonder boren voor een nette afwerking

Bij de aanschaf van een traphekje dien je rekening te houden met de afmeting van de deuropening of met de afmeting van het trappengat. Een traphekje van Baby & Tiener kun je eenvoudig monteren aan de bovenverdieping van de trap of in de deuropening. Het assortiment in onze webshop bestaat uit traphekjes met schroefbevestiging of traphekjes met klembevestiging. Het traphekje met schroefbevestiging monteer je eenvoudig met schroeven in de muur.

Baby & Tiener begrijpt echter dat naast veiligheid een nette afwerking ook een belangrijk aspect is. Een traphekje zonder boren is dan de oplossing voor een veilige, maar nette afwerking. Een traphekje zonder boren wordt ook wel een klem traphekje genoemd. Het traphekje klem je als het ware tussen de muren of tussen de deurposten met een klembevestiging. Ben je op zoek naar een traphekje zonder boren? Bekijk dan het assortiment van Baby & Tiener. Hier vind je wat je nodig hebt voor het plaatsen van een traphekje zonder boren.

Traphekjes van diverse topmerken: Safety First traphekje

Het ruime assortiment aan traphekjes van Baby & Tiener bestaat uit diverse topmerken, waaronder het Safety First traphekje. Het assortiment van de Safety First traphekjes bestaan uit zowel traphekjes met een schroefbevestiging als traphekjes met klembevestiging. Een Safety First traphekje beschikt over een veilige vergrendeling, die je gemakkelijk kan openen en sluiten met één hand. De Safety First traphekjes zijn er in diverse maten en materialen. Zo is er voor ieder wat wils!

Traphekje kopen? Bekijk ons assortiment in de webshop

Een traphekje kopen? Houd dan rekening met de juiste afmeting van de trap of met de afmeting van de deuropening. Via onze webshop kun je eenvoudig een traphekje kopen. De garantie op een traphekje is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt, tenzij anders aangegeven. Vaak vind je de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het traphekje. Mocht deze niet aanwezig zijn, dan geldt de wettelijke garantietermijn. Wil je een traphekje kopen, maar heb je nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!