19 Artikel(en)

19 Artikel(en)

Babyfoon kopen?

In zijn of haar eerste levensjaren slaapt je kindje nog heel veel. Daarom is het belangrijk dat je kindje veilig kan slapen zonder dat jij erbij hoeft te zijn. Een babyfoon kan bijdragen aan een gerust gevoel. Met een babyfoon kun je namelijk de situatie in het slaapkamertje goed in de gaten blijven houden, terwijl jij bijvoorbeeld op de bank zit. Wie kinderen heeft, kan beamen dat de babyfoon een onmisbaar hulpmiddel is. Nooit meer met gespitste oren door het huis lopen. Met een babyfoon weet je precies wanneer jouw kind je nodig heeft. Diverse babyfoons zijn verkrijgbaar via Baby & Tiener.

Babyfoon met camera

Nog handiger is de babyfoon met camera. Geluidjes die je niet direct thuis kunt brengen, kun je met een babyfoon met camera in het echt bekijken. Handig als je kind vaak onrustig slaapt of als je snel ongerust bent. Door middel van de babyfoon kun je in de gaten houden of je kindje een geluid maakt in zijn of haar slaap óf zien dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Op die manier hoef je niet voor ieder kreuntje of steuntje in de startblokken te schieten. In de webshop van Baby & Tiener vind je veel verschillende babyfoons met camera. Heb je vragen over een specifieke babyfoon met camera? Neem gerust contact op!

Babyfoon WiFi

Onze babyfoons maken tegenwoordig gebruik van WiFi, net zoals devices als je mobiele telefoon of laptop. Het voordeel van een babyfoon met WiFi is dat het signaal storingsvrij is en het geluid en beeld uitstekend is. Een ander belangrijk voordeel is dat je met een WiFi babyfoon niet per ongeluk het signaal van de buren kan overnemen, waardoor je je eigen kindje niet meer hoort.

Babyfoon aanbiedingen

Ga je binnenkort een babyfoon kopen en ben je je alvast aan het oriënteren op het internet? Houd onze webshop dan regelmatig goed in de gaten. Wij hebben namelijk vaak heel scherpe babyfoon aanbiedingen op deze pagina en in onze megastores. Denk dan aan analoge babyfoons, babyfoons met camera en babyfoons met WiFi. Heb je vragen of simpelweg advies nodig over onze babyfoons? Neem gerust contact op!