Onderdelen 1 tot 72 van totaal 691

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 691

 

Speelgoed

Kinderspeelgoed voor meer creativiteit

Spelen is goed voor kinderen. Het helpt ze hun creativiteit te ontwikkelen en geeft ze iets om te doen. Maar niet al het speelgoed draagt daar even veel in bij. Als u het liefst kinderspeelgoed van goede kwaliteit wilt, met educatieve waarde, dan bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Wij verkopen speelgoed van veel topmerken en hebben wat voor alle leeftijden. Baby & Tiener is daarmee dé plek voor speelgoed voor kinderen, van jong tot oud.

U kunt ons brede assortiment speelgoed bekijken in onze vestigingen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, maar u kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze webshop, die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is.

Babyspeelgoed bestellen

Baby & Tiener is dé megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft. Van baby's tot tieners! U kunt bij ons dus ook heel erg leuk babyspeelgoed bestellen, altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Maar hoe vindt u nu het leukste babyspeelgoed in ons uitgebreide assortiment? Door de zoekfilters te gebruiken. Misschien heeft u bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald merk en wilt u op basis daarvan iets kopen. Of misschien gaat het om een cadeau en heeft u daarvoor een bepaald budget in gedachten.

Door de zoekfilters met elkaar te combineren, worden de zoekresultaten steeds verder verfijnd en krijgt u steeds meer opties te zien die daadwerkelijk aansluiten bij uw zoekvraag. En kunt u iets toch niet vinden? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.Wij helpen u graag verder.

Altijd 14 dagen op zicht

Wij begrijpen dat het altijd spannend is om iets via internet te bestellen. Daarom bieden we u alle bestellingen 14 dagen op zicht. Dan kunt u gewoon zelf even kijken of het echt is wat u ervan verwacht had. Als dat niet het geval is, dan stuurt u het gewoon weer terug! Tip: als u nu uw bestelling plaatst én voor meer dan €99,99 bestelt, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. En bestelt u voor 15:00, dan heeft u uw kinderspeelgoed in de regel de volgende dag al in huis.