37 Artikel(en)

37 Artikel(en)

Draagzakken

Makkelijk en fijn: draagzak

Een baby is het liefst zo dicht mogelijk bij zijn vader of moeder. Negen maanden lang heeft hij of zij in een warm coconnetje gezeten en de buitenwereld kan dan best beangstigend zijn. Zelfs als die bekeken wordt vanuit een box of een kinderwagen. Gelukkig is daar een hele goede oplossing voor: een draagzak. Een draagzak kan door vader én moeder gedragen worden en houdt de baby stevig tegen het lichaam gedrukt. Hierdoor wordt het beschermd tegen veel van de geluiden, weersomstandigheden en andere zaken van buitenaf, maar is het ook mogelijk om als ouders de dagelijkse dingen te doen.

Buikdrager baby kopen

Zo'n draagzak of een buikdrager voor een baby koopt u natuurlijk bij Baby & Tiener. Wij beschikken over een breed assortiment en leveren alleen maar topmerken. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor producten van BabyBjorn, Babylonia, Romer, Maxi-Cosi, Chicco, Cabino en Bannini. Een keuze maken is - ondanks het brede aanbod - heel eenvoudig. U kunt met behulp van de zoekfilters aan de linkerkant van de pagina uw voorkeuren aangeven. Vervolgens krijgt u alleen de mogelijkheden te zien die aansluiten bij uw wensen en eisen. Wilt u bijvoorbeeld een roze draagzak kopen voor minder dan €100? Dan vinkt u 'Roze' en '€0,00-€100,00' aan. U krijgt dan alleen de resultaten te zien die aan die eisen voldoen.

Veilig bestellen bij Baby & Tiener

Baby & Tiener is dé megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft, jong en oud. In ons assortiment vindt u dus niet alleen de gewenste draagzak, maar ook kinderstoelen, campingbedden, buggy's, tienerkamers, materialen voor de veiligheid van kinderen en nog veel meer. Ook hebben we regelmatig artikelen in de uitverkoop. Bekijk hiervoor de afdeling 'Opruiming'. Bestellen is bij Baby & Tiener altijd veilig en vertrouwd. U kunt achteraf betalen of kiezen voor betaling via iDeal, creditcard of één van de andere mogelijkheden. Bovendien krijgt u artikelen altijd 14 dagen op zicht. Zo heeft u rustig de tijd om te controleren of ze voldoen aan uw wensen en eisen.