Onderdelen 1 tot 72 van totaal 80

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 80

Baby draagzak

Een baby is het liefst zo dicht mogelijk bij zijn vader of moeder. Negen maanden lang heeft hij of zij in een warm coconnetje gezeten in mama’s buik. Na die negen maanden kan de buitenwereld dan best beangstigend zijn. Zelfs als die bekeken wordt vanuit een box of een kinderwagen. Gelukkig is daar een hele goede oplossing voor: een baby draagzak. Bij Baby & Tiener hebben we een groot aanbod aan ergonomische draagzakken en kun je heel voordelig een draagdoek kopen. Een baby draagzak kan door vader én moeder gedragen worden en houdt de baby stevig tegen het lichaam gedrukt. De baby draagzak beschermt je kindje tegen veel van de geluiden, weersomstandigheden en andere zaken van buitenaf. Een ander voordeel van het gebruiken van een baby draagzak is dat je als ouder de dagelijkse dingen kunt blijven doen.

Baby draagdoek kopen

Zo'n baby draagzak of een buikdrager voor een baby koop je natuurlijk bij Baby & Tiener. Wij beschikken over een breed assortiment baby dragers en leveren alleen maar topmerken. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor producten van BabyBjörn, Babylonia, Römer, Maxi-Cosi, Chicco, Cabino en Bannini. Een keuze maken voor een perfecte baby draagzak is - ondanks het brede aanbod - heel eenvoudig. Je kan met behulp van de zoekfilters aan de linkerkant van de pagina jouw voorkeuren aangeven. Vervolgens krijg je alleen de mogelijkheden te zien die aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wil je bijvoorbeeld een roze draagdoek kopen voor minder dan €100? Vink dan 'Roze' en '€0,00-€100,00' aan. Dan krijg je alleen die zoekresultaten te zien.

Eenvoudig en voordelig een buikdrager kopen bij Baby & Tiener

Baby & Tiener is dé megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft: jong en oud. In ons assortiment vind je dus niet alleen de gewenste baby draagzak, maar ook kinderstoelen, campingbedden, buggy's, tienerkamers, materialen voor de veiligheid van kinderen en nog veel meer. Ben je specifiek op zoek naar een baby draagzak? Houd onze website dan regelmatig in de gaten, want wij hebben regelmatig buikdragers in de uitverkoop. Neem ook eens een kijkje in onze outlet voor baby draagzakken met flinke kortingen. Bestellen is bij Baby & Tiener altijd veilig en vertrouwd. Je kunt achteraf betalen of kiezen voor betaling via iDeal, creditcard of één van de andere betalingsmogelijkheden. Bovendien krijg je artikelen altijd 14 dagen op zicht. Zo heb je rustig de tijd om te controleren of je bestelde baby draagzak voldoet aan je wensen en eisen. Heb je vragen of simpelweg advies nodig over een specifieke baby draagzak? Neem gerust contact op!