Maxi-Cosi Pebble+ Nomad Sand Maxi-Cosi -16%

Maxi-Cosi Autostoel Pebble Plus Nomad Sand

De Maxi-Cosi Pebble+ is het meest gebruiksvriendelijke en veilige baby autostoeltje, zo voldoet het stoeltje aan de nieuwste i-Size wetgeving, met bovendien doordachte handigheden die jou helpen. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot circa 85 cm (groep 0+ / 0-13kg / tot circa 1 jaar).

Het allerveiligst blijkt een autostoeltje met een iso-fix bevestiging, daarom combineer je de Maxi-Cosi Pebble+ het beste met een base zoals 2wayFix base.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
 
naar boven Productinformatie

Volop genieten van je kleintje kan als je geen omkijken hebt naar het comfort en de veiligheid van je kind. Maxi-Cosi Pebble+ is het meest gebruiksvriendelijke en veilige baby autostoeltje, zo voldoet het stoeltje aan de nieuwste i-Size wetgeving, met doordachte handigheden die jou helpen.

Zo draagt de verbeterde veiligheidsnorm bij aan de extra bescherming van hoofd en nek. Bovendien beschikt de Maxi-Cosi Pebble+ over een innovatief 'easy out' gordelsysteem, die open blijft staan zodat je kind snel in en uit het zitje kan. De bekleding kan snel in de was, want het verwijderen van de hoes is zo gebeurd dankzij de flexibele rand, waarin ook een ruime zonnekap is ondergebracht. Da's handig, want je wil met je kleintje op alles voorbereid zijn, ook op de zon!

De Pebble Plus past op de 2wayFix base waarmee je je kind in combinatie met de 2wayPearl autostoel tot circa 4 jaar lang achterwaarts met ISOFIX bevestiging kunt vervoeren. Dat is 4 jaar lang gebruiksgemak, veiligheid en comfort. 

Maar ook met een 3-punts autogordel biedt de Pebble+ volop veiligheid: de speciale gordelhaken zijn zodanig ontworpen, dat je de autogordel niet kunt bevestigen als het zitje verkeerd geplaatst is.

Neem vooral je baby in de fraaie Maxi-Cosi Pebble+ mee naar buiten, want hij past perfect op alle wandelwagens (en sommige buggy's) van Maxi-Cosi en Quinny. Veel plezier!

 • Voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden (tot 13 kg)
 • Optimale veiligheid en gebruiksgemak met de 2wayFix base
 • De comfortabele baby-hugg verkleiner zorgt ervoor dat de pasgeboren baby beter past en prettiger ligt
 • Eenvoudige installatie in de auto met een 3-punts autogordel, anti-misuse haken gaan verkeerde gordelbevestiging tegen
 • Side Protection System biedt optimale bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant
 • TÜV-goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen (www.tuv.com)
 • Buiten de auto flexibel te gebruiken met wandelwagens en buggy's van Maxi-Cosi, Bébé Confort en Quinny, met geheugenfunctie om autozitje van deze merken wandelwagens te verwijderen
 • Compleet met zitverkleiner, gordelbeschermers en zonnekap
 • Geïntegreerde zonnekap altijd bij de hand en eenvoudig onder de flexibele rand op te bergen
 • Zitverkleiner voor kleinere baby's is uitneembaar
 • Draagt prettig dankzij ergonomische beugel
 • Gordelsysteem is eenvoudig met een hand te verstellen
 • Handig opbergvak
 • Bekleding kan zeer eenvoudig worden verwijderd dankzij flexibele rand en is wasbaar
 • Goedgekeurd volgens de allerlaatste Europese veiligheidseisen i-Size R129
naar boven Productattributen

General

Merk Maxi-Cosi
Naam Maxi-Cosi Autostoel Pebble Plus Nomad Sand

Specificaties

Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Testoordeel Consumentenbond 7.5
Bekleding wasbaar
Ligstand
Inclusief zitverkleiner
Kijkrichting kind Achterwaarts
Bevestigingswijze Isofix en/of Autogordel
Isofix geïntegreerd
Collectiejaar 2018
Kleur Zand
i-Size 40 - 85 cm
Groep Groep 0 - 0 tot 13 kg
Model Pebble+
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Maxi-Cosi Autostoel Pebble Plus Nomad Sand

naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.