22 BF 10 Life Time Speelgordijn Pebble Beach Lifetime

Life Time Speelgordijn Pebble Beach

Stoer speelgordijn van de Pebble Beach collectie van Life Time! Dit speelgordijn is geschikt voor echte avonturiers! Wie wil er nou geen eigen hut?! Het gordijn is geschikt voor alle minihoogslapers en halfhoogslapers van Life Time.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 125,00
 
naar boven Productinformatie

Stoer speelgordijn van de Pebble Beach collectie van Life Time! Dit speelgordijn is geschikt voor echte avonturiers! Wie wil er nou geen eigen hut?! Het gordijn brengt sfeer in de kinderkamer en biedt bovendien opbergmogelijkheden.

Het driedelige speelgordijn is eenvoudig te bevestigen aan alle minihoogslapers en halfhoogslapers van Life Time.

naar boven Productattributen

General

Merk Lifetime
Naam Life Time Speelgordijn Pebble Beach

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Diversen
Model Speelgordijn
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Life Time Speelgordijn Pebble Beach

naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.