Joolz

Joolz kinderwagen: helemaal compleet

U kent het misschien wel: u hebt een kinderwagen gekocht en gebruikt deze nog maar een paar dagen, als u ontdekt dat hij eigenlijk helemaal niet zo compleet is als u dacht. Dat betekent in de praktijk vaak veel ongemak, of hoge extra kosten. Niet prettig, want extra kosten komen meestal onverwacht. Gelukkig heeft u daar met een Joolz kinderwagen helemaal geen last van. Die worden namelijk heel compleet geleverd.

De Joolz kinderwagen voldoet helemaal aan de eisen die ouders van nu stellen aan kinderwagens. Hij is gemakkelijk in gebruik en beschikt bijvoorbeeld over een verstelbare duwstang. De onafhankelijke vering van de achterwielen zorgt voor extra comfort en de dubbele lagers in de wielen zijn onderhoudsvrij. Indien nodig zijn de wieltjes gemakkelijk te verwijderen.

Joolz Toppers: Day & Geo

Wie denkt aan een Joolz kinderwagen, komt automatisch terecht bij de Joolz Day. De Joolz Day is dé klassieker van Joolz. Dit is een complete wagen die goed te gebruiken is in de stad, in het bos of op het strand. De kinderwagen kan onder meer gebruikt worden in combinatie met een autostoeltje en wordt geleverd inclusief regenhoes en boodschappenmand. U kunt er dus gemakkelijk een boodschapje mee doen, ook als de kans op regen bestaat!

Ook is er de Joolz Geo. Deze kan eenvoudig worden aangepast en uitgebreid naarmate het gezin groeit en bloeit.
Wat het leven ook brengt, de Joolz Geo is een kinderwagen welke te gebruiken is voor 1 kindje, 2 kindjes van verschillende leeftijden of een tweeling. Welke van de configuraties je ook kiest, door het lichtgewichte onderstel en het compacte vouwsysteem blijft de Joolz Geo ongelooflijk wendbaar, gebruiksvriendelijk en comfortabel. De Joolz Geo is ontworpen rondom het menselijk lichaam, van de ouders en van het kind.

Bij Baby & Tiener kunt u regelmatig gebruik maken van pakketaanbiedingen, waarbij u niet alleen de Joolz Day of Geo krijgt, maar ook de handige wandelwageninzet en reiswieg. Zo weet u zeker dat alles op elkaar afgestemd is en kunt u rekenen op ultiem gebruiksgemak. Naast gebruiksgemak biedt de Joolz Day ook extra veiligheid voor uw kindje.

Bestellen is heel eenvoudig

Past een Joolz kinderwagen ook bij u? Dan vindt u deze natuurlijk bij Baby & Tiener, dé megastore op het gebied van alles wat met kinderen te maken heeft. U vindt onze winkels in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel, maar kunt natuurlijk ook dag en nacht een bezoekje brengen aan onze webshop. Daar zorgen wij voor een even goede service, met nog meer voordeel. 

Zo betaalt u bij ons bijvoorbeeld geen verzendkosten voor bestellingen van meer dan €99,99 en krijgt u altijd 14 dagen bedenktijd.