Easywalker

Superstoere Easywalker kinderwagen

Kinderwagens zien er niet altijd heel spectaculair uit. Meestal lijken ze een beetje op elkaar en hebben ze weinig uitstraling. Met de Easywalker kinderwagen is dat helemaal niet het geval. Hoewel de Easywalker - zoals de naam al zegt - alles het liefst lekker simpel houdt, is het een kinderwagen met een ongekende uitstraling. Dat komt onder meer door de 'less is more' benadering en het feit dat de Easywalker kinderwagen geschikt is voor het gebruik op elk terrein. Het is dus een stevige en duurzame wagen, die tegen een stootje kan.

De Easywalker kinderwagen koopt u bij Baby & Tiener. Daar vindt u een breed assortiment Easywalker kinderwagens, van enkele exemplaren tot duo-exemplaren. U heeft bovendien de mogelijkheid om zelf te kiezen voor het meest optimale model.

Comfort op elke plek

Eén van de belangrijkste voordelen van de Easywalker kinderwagen is dat deze comfort biedt op elke plek. Of u nu in de stad woont en regelmatig stoepen en trappen op en af moet lopen, of u op het platteland woont en met de kinderwagen graag over bospaadjes of langs stranden rijdt. De Easywalker kan het allemaal aan en doet het met stijl. Daarnaast is de Easywalker kinderwagen ook heel comfortabel voor kinderen; deze biedt voldoende steun en is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. De Easywalkers zijn bovendien uit te breiden met diverse accessoires, zodat aan elke behoefte voldaan wordt.

Vandaag besteld, morgen bezorgd

Waarom langer op uw bestelling wachten dan nodig is? Bij Baby & Tiener hoeft u niet heel lang geduld te hebben. Omdat wij vrijwel alle producten gewoon op voorraad houden, kunnen wij snel leveren. Bestelt u uw nieuwe Easywalker kinderwagen voor 15:00? Dan kan deze in de regel de volgende dag al bezorgd kunnen worden. Ook goed om te weten: de meeste bestellingen worden vanaf een bestelbedrag van €49,99 gratis thuisbezorgd. Voor België en Duitsland gelden aangepaste tarieven.