60 Artikel(en)

60 Artikel(en)

Duowagens

Duowagen voor tweelingen

Een tweeling krijgen is heel bijzonder, maar het zorgt er soms ook voor dat u tegen praktische ongemakken aanloopt. Baby & Tiener helpt daarbij en zorgt er met handig en slimme producten voor dat u veel beter uit de voeten kunt. Soms zelfs letterlijk! Neem bijvoorbeeld onze handige duowagen. Die is te gebruiken alsof het een enkele kinderwagen is, maar biedt wel ruimte voor twee kinderen. Zo kunt u er ook gemakkelijk alleen even op uit met uw kinderen en is het niet altijd nodig om een tweede 'duwer' mee te vragen.

Ons assortiment duowagens vindt u online. Wij bieden duowagens aan van verschillende bekende merken, waaronder ABC Design, Bugaboo, Cabino, Koelstra, Mima en X-Adventure. Maak meteen uw keuze en ervaar het gemak van een handige duowagen!

Tweeling kinderwagen kopen

Een tweeling kinderwagen kopen is bij Baby & Tiener heel gemakkelijk. Met behulp van de zoekfilters aan de linkerkant van de pagina ziet u snel welke wagens voldoen aan de wensen en eisen die u hebt. Daarnaast kunt u de resultaten ook sorteren op bijvoorbeeld prijs, zodat u eerst de voordeligste opties te zien krijgt. Overigens zit u voor wat betreft de prijs altijd wel goed bij Baby & Tiener; wij bieden namelijk een laagste prijs garantie. De producten die in onze webshop staan, vindt u dus nergens goedkoper. Dat garanderen we!

Veilig betalen en snelle levering

Het uitgebreide assortiment en de laagste prijs zijn niet de enige redenen om bij Baby & Tiener te bestellen. In de meeste gevallen kunnen wij uw duowagen ook heel snel leveren. Bij de productinformatie kunt u zien of een bepaald product op voorraad is. Als dat het geval is én u zorgt ervoor dat uw bestelling voor 15:00 binnen is, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog verwerken. U krijgt uw order dan de volgende dag al aangeboden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Die zijn te vinden in Capelle aan den IJssel en Sliedrecht. Daar kunt u alle producten met eigen ogen bekijken én eventueel direct meenemen. Ook voor vragen kunt u daar - of via het online contactformulier - terecht. We helpen u graag verder.