Onderdelen 1 tot 72 van totaal 570

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 570

 

Comfortabele en functionele kinderwagen

De kinderwagen is één van de eerste en vaak ook de duurste aankopen die je doet wanneer je een baby krijgt. Maar wie zegt dat goedkoop en mooi niet samen kunnen gaan? Bij Baby & Tiener vind je volop goedkope kinderwagens die ook nog eens heel mooi zijn. Bovendien zijn ook onze goedkope kinderwagens erg comfortabel en functioneel: ze voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen en zijn prettig in gebruik.

Aandachtspunten bij aanschaf van goedkope kinderwagens

Allereerst moet u voor uzelf inschatten hoe intensief u de kinderwagen zult gebruiken. Gaat u dagelijks een stuk wandelen of gebruik je de kinderwagen alleen voor de kortere afstanden?

Wanneer u een goedkope kinderwagen zoekt waar u vanaf de geboorte al direct gebruik van kunt maken, dan heb je een combi kinderwagen nodig. Met een combi kinderwagen gebruikt u in het begin de reiswieg en wanneer uw kindje ouder wordt, gebruikt u dezelfde wagen met zitgedeelte. Deze modellen bieden veel comfort door de goede banden en vering.

Bedenk ook bij de aankoop van uw kinderwagen hoe u deze wilt gebruiken, luchtbanden en een omkeerbare duwbeugel zijn namelijk handig voor in het bos of op het strand. Terwijl zwenkwielen weer handig zijn voor in de stad. Een in hoogte verstelbare duwbeugel is handig wanneer u en uw partner in lengte verschillen.

Welke accessoires zijn handig of een must bij een kinderwagen?

Zomer of winter, ook voor de kinderwagen zijn er diverse praktische accessoires, denk aan een warme voetenzak voor de koude winterdagen of een regenhoes voor de natte herfstdagen. Voor in de zomer zijn een parasol of een goede zonnekap een must zodat uw kindje niet wordt blootgesteld aan de felle zon. Ook een boodschappenmand onder de kinderwagen is erg handig, zo kunt u wat boodschappen en spullen voor onderweg kwijt. Meer accessoires voor de kinderwagen vindt u onder alle accessoires.

Mocht u vragen hebben over de keuze van uw kinderwagen neem dan contact met ons op.