Populaire kinderwagen merken

 

Comfortabele en functionele kinderwagen

De kinderwagen is één van de eerste en vaak ook de duurste aankopen die je doet wanneer je een baby verwacht. Maar wie zegt dat goedkope en mooie kinderwagens niet samen kunnen gaan? Bij Baby & Tiener vind je volop goedkope kinderwagens die ook nog eens heel mooi zijn. Bovendien zijn onze kinderwagens ook erg comfortabel en functioneel. Al onze kinderwagens voldoen stuk voor stuk aan de wettelijke veiligheidseisen. We denken niet alleen aan het comfort van jouw kindje, maar ook aan die van jou. Al onze kinderwagens zijn namelijk prettig in gebruik.

Ga je een kinderwagen kopen? Let dan hierop:

Schat allereerst in hoe intensief je de kinderwagen zult gebruiken. Ga je dagelijks een stuk wandelen of gebruik je de kinderwagen alleen voor kortere afstanden? Denk er ook alvast over na of je de kinderwagen al direct na de geboorte wilt kunnen gebruiken. In dat geval kun je het beste een combi kinderwagen kopen. In het begin kun je namelijk de reiswieg gebruiken en wanneer je kindje ouder wordt, kun je dezelfde kinderwagen gebruiken met zitgedeelte. Bedenk bij de aankoop van je kinderwagen ook hoe je deze wilt gebruiken. Luchtbanden en een omkeerbare duwbeugel zijn namelijk handig voor in het bos of op het strand. Terwijl zwenkwielen weer handig zijn voor in de stad. Een in hoogte verstelbare duwbeugel op de kinderwagen is handig wanneer jij en je partner in lengte verschillen.

Stokke kinderwagen, Mutsy kinderwagen of een Bugaboo kinderwagen kopen?

Bij Baby & Tiener vind je gegarandeerd wat je zoekt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Stokke kinderwagen, een Mutsy kinderwagen of een Bugaboo kinderwagen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ook voor praktische accessoires voor bij je kinderwagen kun je bij ons terecht. Denk dan aan een warme voetenzak voor de koude winterdagen of een regenhoes voor op natte herfstdagen. Voor in de zomer zijn een parasol of een goede zonnekap op je kinderwagen een absolute must zodat je kindje niet wordt blootgesteld aan de felle zonnestralen. Ook een boodschappenmand onder de kinderwagen is erg handig zodat je wat boodschappen en spullen voor onderweg kwijt kunt. Meer accessoires voor de kinderwagen vind je onder alle accessoires. Wil je een kinderwagen kopen maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.