14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Nuna

Mooi design: Nuna kinderstoel

Een kinderstoel is praktisch, maar dat wil natuurlijk niet automatisch zeggen dat het niet mooi kan zijn. Een Nuna kinderstoel is het toonbeeld van praktisch, maar wel in combinatie met opvallend design. Zo opvallend heeft u het waarschijnlijk nog niet eerder gezien. In dat opvallende design zitten ook heel veel innovatieve snufjes verwerkt, die de stoel niet alleen aantrekkelijk maken voor uw kind, maar ook voor u.

U kunt er bijvoorbeeld op rekenen dat u de stoel lang kunt gebruiken; hij beschikt namelijk over een verstelbare zitting en voetensteun. Dat betekent dat het stoeltje aan te passen is op de lengte van uw kind. Een ander voordeel is dat de stoel erg veilig is. Hij heeft namelijk een valbeugel en een veiligheidsharnas. Hiermee is het één van de meest veilige kinderstoeltjes op de markt.

Nuna kinderstoel als praktisch alternatief

Andere praktische elementen van de Nuna kinderstoel zijn bijvoorbeeld het afneembare eetblad en de hoogteverstelling die met één hand te bedienen is. De verschillende onderdelen van de kinderstoel zijn los te halen en kunnen in de vaatwasser gewassen worden. De bekleding is ook te verwijderen en schoon te maken. Zo kunt u lang genieten van een mooie stoel.

Afhankelijk van de variant die u kiest, heeft u een 3- of een 5-punts harnas. De tafelhoogte is 67 tot 74 centimeter. Het maximale draaggewicht is maar liefst 100 kilo. Daarmee biedt de stoel voldoende mogelijkheden voor duurzaam gebruik. Uiteraard is de Nuna kinderstoel goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen.

Plaats nu uw bestelling

Kunt u niet wachten tot u dit prachtige designstuk aan uw woning toe kunt voegen? Plaats dan direct uw bestelling via de webshop van Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé specialist als het gaat om spullen voor kinderen. Wij verkopen producten van de belangrijkste topmerken en waarborgen daardoor de kwaliteit. Uiteraard kunt u bij ons even goed altijd rekenen op aantrekkelijke prijzen.

Voor de verzendkosten hoeft u het in ieder geval niet te laten; bij bestellingen vanaf €99,99 brengen wij die niet in rekening. U krijgt daarnaast altijd 14 dagen bedenktijd. Wilt u wat terugsturen? Neem dan even contact met ons op om dat af te stemmen.