Joolz Day2 Studio Parasol Graphite Joolz

Joolz Day2 Studio Parasol Graphite

Met deze Joolz Day2 Studio parasol, bescherm je je kindje optimaal tegen de felle zon. Je kindje zit dan namelijk heerlijk koel in de schaduw.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Niet op voorraad ?
€ 40,00
 
naar boven Productinformatie

Met deze Joolz Day2 Studio parasol, bescherm je je kindje optimaal tegen de felle zon. Je kindje zit dan namelijk heerlijk koel in de schaduw.
Zo kunnen jullie ook op warme en zonnige dagen genieten van een onbezorgde wandeling.

De parasol is eenvoudig op het onderstel van de wandelwagen te bevestigen en in vrijwel elke positie te buigen. Mocht je de parasol even niet gebruiken, dan is deze snel en eenvoudig in te klappen.

naar boven Productattributen

General

Merk Joolz
Naam Joolz Day2 Studio Parasol Graphite

Specificaties

Maat
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Blauw
Model Day2 StudioParasol
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt: Joolz Day2 Studio Parasol Graphite

naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.