Campingbedden

Campingbedden

Ook op de camping is het belangrijk om goed te slapen. Dat geldt voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen. Omdat het vaak niet mogelijk of praktisch is om een groot bed te plaatsen, is een campingbedje een beter alternatief. Een campingbedje biedt steun, maar zorgt ook voor wat extra veiligheid. Het is namelijk voorzien van een hogere ombouw, waardoor een kindje niet uit het bed kan vallen.

Voor een campingbedje of de bijbehorende accessoires bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Bij ons kunt u een campingbedje kopen van topmerken als 4Moms, Baninni, Cabino en Esprit. Laat u verrassen door het brede assortiment en plaats vandaag nog uw bestelling.

Campingbed: kies slim

Wie de verschillende campingbedden bekijkt, zal al snel het idee hebben dat ze allemaal hetzelfde zijn. Dat is echter niet het geval. Als u veel plezier wilt hebben van uw campingbed, dan is het verstandig om even de tijd te nemen om de juiste keuze te maken. Let er bijvoorbeeld altijd op dat het frame vergrendeld kan worden na het uitklappen, zodat het niet per ongeluk in kan klappen. Controleer ook altijd of de buizen van het frame aan de buitenkant van de stoffering zitten, zodat uw kindje hier niet bekneld in kan komen te zitten.

Ook de bodem is van belang; die moet stevig zijn en voorzien zijn van hulpstangen. Zo wordt doorzakken voorkomen. De meeste stevigheid wordt bovendien gecreëerd door de bedbodem zo laag mogelijk bij de grond te houden.

14 dagen op zicht

Hoewel wij ons best doen alle informatie over campingbedjes zoveel mogelijk op de website te vermelden, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u vragen hebt waarop u het antwoord niet kunt vinden. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast krijgt u bij ons uw producten altijd 14 dagen op zicht. Die periode kunt u gebruiken om zelf te beoordelen of het bestelde campingbedje helemaal voldoet aan uw eisen. Kortom; als u bestelt bij Baby & Tiener, hoeft u niet bang te zijn voor een miskoop!