6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Coming Kids

Kent u Coming Kids al? Coming Kids is een echt Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van meubelen voor de kinderkamer. Daarom mag het merk natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Baby & Tiener. Wij verkopen bijvoorbeeld de Coming Kids box in verschillende soorten en maten. Deze boxen zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren als wit, beige en verschillende soorten grijs. Ook opvallend is het model 'Strand', dat voorzien is van een aantal verschillende natuurtinten, waardoor het een stoere uitstraling krijgt.

Baby & Tiener: dealer van Coming Kids box

De producten van Coming Kids zijn niet overal verkrijgbaar. Baby & Tiener is één van de geselecteerde dealers voor onder meer de Coming Kids box. U kunt er dus op rekenen dat u bij ons niet alleen de verschillende verkrijgbare varianten kunt bestellen, maar dat u ook goed geholpen wordt. Dankzij onze rechtstreekse contacten met de fabrikant, kunnen wij u met al uw vragen helpen.

Zelf zo'n Coming Kids box proberen? Bekijk dan direct het assortiment en plaats uw bestelling. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd wordt. In de regel kan dit al de volgende dag, mits u uw bestelling voor 15:00 geplaatst hebt.

Altijd de laagste prijs

Wilt u zeker weten dat u de laagste prijs betaalt voor uw Coming Kids box? Ook dan kunt u gewoon bestellen bij Baby & Tiener. Wij bieden namelijk altijd een laagste prijs garantie. Ziet u het door u bestelde product ergens anders toch nog goedkoper? Dan horen wij dat graag van u. Ook voor extra kosten hoeft u niet bang te zijn; bestellingen boven de €49,99 worden altijd gratis thuisbezorgd. Wij nemen in dat geval de verzendkosten voor onze rekening. Lees hiervoor wel de uitzonderingen en voorwaarden op de website.