9 Artikel(en)

9 Artikel(en)

Boxmatras

Boxmatras voor meer comfort

Een baby brengt veel tijd door in de box. Het is dus prettig als een box veel comfort biedt, op een veilige manier. Met een boxmatras zorgt u voor een heerlijke ondergrond, waarop uw baby naar hartenlust kan draaien, trappelen en slapen. U vindt de beste boxmatrassen natuurlijk bij Baby & Tiener, specialist in alles wat met kinderen te maken heeft.

Baby & Tiener verkoopt boxmatrassen van topmerken als Bebe-Jou en Bebies First. U kunt er dus op rekenen dat de matrassen niet alleen comfortabel zijn, maar ook heel erg veilig. Qua kleur is er ook voldoende keuze; of u nu gaat voor een donkere kleur als antraciet of een lichte ecru; er zijn altijd passende mogelijkheden.

Leuke aanbiedingen voor boxmatras

Baby & Tiener biedt niet alleen een breed assortiment aan producten, maar geeft ook veel korting. Ook als het gaat om een boxmatras kunt u regelmatig rekenen op een leuke actie. Houd daarom onze webshop in de gaten en profiteer van nog meer voordeel. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook; u krijgt dan alle actuele nieuwtjes rechtstreeks in uw mailbox.

Natuurlijk kunt u bij Baby & Tiener altijd terecht voor voordeel. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen verzendkosten als u voor meer dan €34,99 bestelt. Ook zorgen wij voor een snelle levering en kunt u op verschillende manieren veilig betalen. Wij doen er alles aan om het bestelproces voor u zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Altijd eerst kijken

Hoewel we ons best doen om de productinformatie zo duidelijk mogelijk weer te geven op de website, kunnen we ons voorstellen dat u het door u bestelde boxmatras ook graag in het echt ziet. Daarom bieden we u de mogelijkheid om uw bestellingen binnen 14 dagen retour te sturen, als ze toch niet bevallen. U krijgt dan binnen 10 dagen uw geld terug.

U kunt natuurlijk ook één van onze vestigingen bezoeken en de producten daar in het echt bekijken. Wij hebben filialen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Komt u voor een specifiek product? Dan kan het handig zijn om vooraf even contact met ons op te nemen, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt.