Blog - Op vakantie met je kindje: wat moet je allemaal meenemen?

De meivakantie staat voor de deur! Ga jij er lekker op uit met je kindje? Of ben je al bezig met het maken van vakantieplannen voor deze zomer? Het is heerlijk om samen met je kindje op vakantie te gaan! Maar wat moet je allemaal meenemen? Wat is echt onmisbaar als je op vakantie gaat? Om jou een beetje op weg te helpen, vertellen we je in deze blog alles over de echte vakantie musthaves!

Vakantie

Praktisch voor onderweg

Ga je met het vliegtuig op vakantie of pakken jullie de auto? Een compacte buggy is altijd handig! Zo kan je de buggy opvouwen tot een klein pakketje en past hij gemakkelijk in de achterbak van de auto of mag hij zelfs worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig.

Twee buggy’s die compact en licht van gewicht zijn, zijn de Joolz Aer of de Babyzen YOYO. Beide buggy’s mogen ook mee als handbagage in het vliegtuig, dus ze zijn ideaal voor de vakantie! De Joolz Aer buggy weegt slechts 6 kg en heeft een draagband voor over de schouder zodat je hem ook gemakkelijk mee kan nemen als je kindje er even niet in zit. De buggy is comfortabel, kan versteld worden in verschillende zit- en ligstanden en is gemakkelijk met één hand te manoeuvreren.

Joolz Aer buggy

De Babyzen YOYO is ook een hele fijne buggy voor op reis! De buggy kan gemakkelijk met één hand worden in- en uitgeklapt tot een compact pakketje dat in iedere kofferbak past en mee mag als handbagage in het vliegtuig. Dankzij de vierwielvering rijdt de YOYO comfortabel over iedere ondergrond en is het tijd om samen lekker van de vakantie te gaan genieten! 

Babyzen YOYO buggy

Een vakantie in de zon

Als je richting de zon gaat is zonnebrand crème voor je kindje een echte must. Het is belangrijk dat het kwetsbare babyhuidje goed wordt beschermt tegen de felle zon. Uiteraard is het belangrijk dat je je kindje zoveel mogelijk uit de zon houdt, maar ook in de schaduw moet je je kindje goed beschermen! De natuurlijke zonnebrand crème van Naïf is verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50, is waterbestendig, vegan en animal friendly en ook oceaanvriendelijk. Fijn voor je kleintje, maar ook voor de omgeving!

Zonnebrand crème

Om je kindje nog beter tegen de zon te beschermen is UV kleding ideaal! Zo kan je je kindje onbezorgd lekker buiten laten spelen, ook als het zonnetje schijnt. De kleding is voorzien van UPF 50+ en dit houdt de UV-straling tegen. Denk ook aan een fijn zonnehoedje. Zo worden ook het hoofdje en de nek van je kind goed beschermt tegen de felle zon.

UV kleding

Vieren jullie vakantie aan het strand of is er een zwembad in de buurt? Neem dan strandspeelgoed mee! Is je kindje al groot genoeg of zelf rond te spartelen in het water? Kies dan voor hippe zwembandjes die je kindje ondersteuning bieden tijdens het zwemmen. Is je kleintje nog jonger dan 1 jaar? Ga dan voor een baby float! In de baby float kan je kindje heerlijk rond drijven op het water en zo kunnen jullie samen genieten van de waterpret.  

Baby float

Ook heel handig

Naast een buggy, zonnebrand en speelgoed zijn er nog een aantal dingen die echt onmisbaar zijn op vakantie! Een echte musthave is bijvoorbeeld het Stokke Flexi Bath. Dit opvouwbare baby badje kan heel gemakkelijk mee worden genomen op vakantie. Doordat hij opvouwbaar is past hij zelfs in de koffer! Je kan het badje gebruiken om je kindje te badderen maar je kan hem ook buiten gebruiken op een warme dag om je kindje lekker in te laten spelen!

Stokke Flexi Bath

Een artikel dat echt niet mag ontbreken in de koffer zijn XL hydrofiel doeken. Gebruik de doeken als speelkleed, als handdoek, als dekentje om je kindje warm te houden of om wat schaduw te creëren. Hydrofiele doeken zijn multifunctioneel en dus echt onmisbaar tijdens de vakantie met je kleintje! Ook zijn de doeken heel snel droog en dus zo weer te gebruiken.

Hydrofiele doek

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming? Wij wensen je alvast een fijne vakantie toe!

Geplaatst op 25 april 2022